Altan Tanrıkulu'nun 8. hafta iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak maçlar hakkında tahminlerde bulundu.

Altan Tanrıkulu'nun 8. hafta iddaa tahminleri
01 Ekim 2022 - 12:51 - Güncelleme: 02 Ekim 2022 - 22:57
Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de 8. hafta oynanacak maçların iddaa tahminlerini kaleme aldı. İşte Altan Tanrıkulu'nun Kayserispor - Trabzonspor, Adana Demirspor - Galatasaray ve Beşiktaş - Fenerbahçe maçlarının iddaa tercihleri;
 
Kayserispor - Trabzonspor

Milli maç arasına üst üste iki resmi maçta galibiyet alarak giren ve ilk 6 haftanın kötü izlerini bir nebze de olsa silen Trabzonspor güçlü hücumcularıyla Kayserispor karşısında da galibiyete yakın taraf..

Trezeguet'nin forma girmesi, Maxi Gomez ve Umut Bozok'un hücumda etkili oyunları Trabzonspor'un önemli avantajları.. Sakatlıktan tamamen kurtulan Hamsik - Bakasetas ikilisi de bordo-mavili ekibin en önemli silahları.. Tek handikap Hugo'nun ağırlığı ve orta sahanın zaman zaman oyundan düşmesi nedeniyle rakiplere kolay pozisyon verilmesi..

Kendi sahasında oynadığı 3 maçı da gol yemeden kazanan ve son olarak Hatay deplasmanından 4 gollü galibiyetle dönen Kayserispor ligin iyi futbol oynamaya çalışan ekiplerinden biri.. Mensah, Gavranovic, Thiam, İlhan Parlak, Cardozo, Carlos Mane gibi gol yakın oyuncularıyla son şampiyon karşısında iyi bir sonuç almaya çalışacaklar..

Skor tahminim: 1-2
Misli.com'da oynamak için TIKLAYIN!


Adana Demirspor - Galatasaray

Kuşkusuz haftanın en güzel ve mücadeleci maçlarından biri Adana'da oynanacak.. Icardi'yi maç kadrosuna eklemeyen ama Mata'nın son İstanbulspor maçındaki etkili oyunuyla orta sahadaki silahları iyice güçlenen Galatasaray'ın bu deplasmanda işinin kolay olmadığı düşüncesindeyim.. Sarı-kırmızılı ekip kendi sahasında her zaman etkili futbol oynayan ve ilk 7 haftayı lider olarak tamamlayan rakibi karşısında puan kaybı yaşarsa fazla şaşırmam..

Montella yönetiminde beklenenin ötesinde iyi bir takım olma yolunda ilerleyen Adana Demirspor seyircisi önünde Galatasaray'ı mağlup etmeye çalışacak.. 

Belhanda, Onyekuru, Akitola, Asambalonga, Dzybu gibi önemli hücum silahları olan ev sahibi ekip orta sahasının savunma açısından yetersiz kalması nedeniyle kalesinde de çok pozisyon veriyor..

Skor tahminim: 2-1
Misli.com'da oynamak için TIKLAYIN!



Beşiktaş - Fenerbahçe

Kuşkusuz bu haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak.. Valerien Ismael'in sezon başından beri tartışılan durumu geçen sezonki Vitor Pereira'nın yaşadıklarına çok benziyor.. Yönetim'in isteğiyle savunma sistemini değiştiren Ismael bu maçın kaybedilmesi halinde görevinden olabilir.. Bu baskı altında maça çıkacak Beşiktaşlı oyuncuların en önemli kozu ise kesinlikle taraftar gücü olacak..

Dele Alli gibi Premier Lig derbilerinde bile kader değiştiren bir oyuncuya sahip siyah-beyazlı ekipte N'Kdouou'nun yokluğu önemli bir eksik olarak duruyor..

King, Serdar Aziz ve Luan Peres'in sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda olması beklenmeyen Fenerbahçe cephesinde ise Jorge Jesus Süper Lig'in kredisi en yüksek teknik direktörü olarak maça çıkacak..

Dörtlü savunmanın hemen önüne Arao - Crespo dışında bir merkez oyuncusu daha oynatmasını beklediğim portekizli teknik adam 68 yaşında ve derbi performansı oldukça iyi..
Ben bu maçta iki takımın da beraberlikten mutsuz olmayacağı ve beklenenin aksine iki takımın da savunmada çok dikkatli olacağını düşünüyorum..

Skor tahminim: Beraberlik
Misli.com'da oynamak için TIKLAYIN!

YORUMLAR

  • 0 Yorum