Altan Tanrıkulu'nun derbi için iddaa tahmini

Altan Tanrıkulu, Turkcell Süper Kupa'daki Galatasaray - Beşiktaş maçıyla ilgili iddaa tahminini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun derbi için iddaa tahmini
01 Ağustos 2024 - 16:46 - Güncelleme: 01 Ağustos 2024 - 16:47

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçıyla ilgili iddaa tahminini kaleme aldı. Altan Tanrıkulu, zorlu geçmesini beklediği derbide 3,30 oranlı tercihte bulundu.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Galatasaray - Beşiktaş maçı iddaa tahmini ve yorumu; ,

Galatasaray - Beşiktaş maçı iddaa tahmini

''2024/2025 sezonu önemli ve seyirci rekorunun kıralabileceği bir finalle başlıyor. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş arasındaki maçın çok mücadeleci geçmesini ve 90 dakikanın ötesine taşmasını bekliyorum.

Hazırlık maçlarında çok da iyi gözükmeyen Batshuayi'li Galatasaray'da savunma tam oturmuş değil...  Beşiktaş ise Immobile ve Rafa Silva'nın katılımıyla kadrosunu güçlendirdi.

Penaltılara da gitmesi muhtemel bu dev finalde özellikle fiziki olarak ayakta kalan taraf kupaya daha yakın olacaktır..''

Tahminim: Maç sonucu beraberlik

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman Süper Kupa

Ligin son şampiyonu Galatasaray ile kupanın son kazananı Beşiktaş arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı 3 Ağustos Cumartesi akşamı oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki mücadele TSİ 20.45'te başlayacak. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki sezonun ilk derbisi ATV ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Futboo İddaa ile sen de kazan

Futboo olarak yeni sezonda iddaaseverlere daha çok kazandıracağız. Altan Tanrıkulu ve ekibimiz Süper Lig başta olmak üzere birçok önemli lig ve maçın iddaa tahminleri ve analizleriyle en iyi seçenekleri ve oranları sizler için belirleyecek. iddaa'da kazanmak için Futboo İddaa sayfamızı siz de takip edin.


YORUMLAR

  • 0 Yorum