Altan Tanrıkulu'nun iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Beşiktaş - Giresuspor ve Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı iddaa tahminleri paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun iddaa tahminleri
09 Nisan 2023 - 00:05
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de haftanın iki kritik maçıyla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı. İşte Altan Tanrıkulu'nun Beşiktaş - Giresuspor ve Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı iddaa tahminleri;
 
Beşiktaş - Giresunspor

Fenerbahçe'yi yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Giresunspor karşısında da favori.. Özellikle Aboubakar - Cenk - Redmond'tan oluşan hücum hattı formda olan siyah-beyazlı ekibin savunmasında ise ciddi sıkıntılar var.. Talha ve Wellinton'ın yokluğunda Colley'in yanında Saiss mı yoksa Necip mi yer alacak bu maçın en kritik sorularından biri.

Düşmeme mücadelesi veren Giresunspor ise güçlü rakibi karşısında öncellikle 1 puan alabilmek için sahaya çıkacak. Son iki sezonda deplasmanda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı birer kez, Galatasaray'ı ise 2 kez yenen Trabzonspor'la Trabzon'da berabere kalan Hakan keleş'in öğrencilerini yine zor bir sınav bekliyor..
Tahminim: 3-1 

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u net bir futbol ve sonuçla yenen Fenerbahçe derbi şokunu üzerinden atlatmış gibi.. Yine de Karagümrük karşısında alınacak bir galibiyete sarı-lacivertli camianın hem iç huzur hem de şampiyonluk yarışı açısından çok ihtiyacı var..
Seyirci baskısının olmadığı bu tür İstanbul deplasmanlarında çok rahat gol bulan Valencia ve Kayserispor karşısında iyi bir santrafor oyunu oynayan Serdar Dursun yine Fenerbahçe'nin kozları olacak.

14 maçtır kaybetmeyen ve ligin en uzun süredir yenilmeyen takımı olan Karagümrük ise pirlo ile birlikte iyi futbol sergiliyor.. Galatasaray'da son sezonunda isteneni veremeyen Diagne ise takımın en önemli gol silahı.
Tahminim: 1-3 

Altan Tanrıkulu'nun haftalık Süper Lig iddaa tahminlerini düzenli olarak Futboo.com'da okuyabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum