Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig 11. hafta iddaa tahmini

Trendyol Süper Lig'de 11. hafta bizleri öneml maçlar beklerken, yazarımız Altan Tanrıkulu Galatasaray - Kasımpaşa, Fenerbahçe - Trabzonspor ve Antalyaspor - Beşiktaş maçlarıyla ilgili tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig 11. hafta iddaa tahmini
03 Kasım 2023 - 13:03 - Güncelleme: 03 Kasım 2023 - 13:08
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Galatasaray - Kasımpaşa, Fenerbahçe - Trabzonspor ve Antalyaspor - Beşiktaş maçlarıyla ilgili tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Trendyol Süper Lig 11. hafta iddaa tahminleri;
 
Galatasaray - Kasımpaşa
Lig ve Avrupa'da zaman zaman oyun olarak kötü örüntü sergilese de kazanmayı bilen Galatasaray Kasımpaşa önüne favori olarak çıkıyor.. Rams Global'de kendi taraftarı önünde sarı-kırmızılı ekibin fazla zorlanacağını düşünmüyorum. Teknik direktör değişikliğinin ardından toparlanan Kasımpaşa ise sürpriz puan peşinde olacak.
Tahminim: 1
 
Fenerbahçe - Trabzonspor
Kazanma serisini bu hafta da devam ettirmek isteyen Fenerbahçe Kadıköy'de Trabzonspor'u konuk ediyor.. Savunmasındaki önemli isimlerin yokluğuna Fred'in de eklenmesi Fenerbahçe'nin oyun düzenini etkileyebilir.. Buna karşın formda hücum hattı gol yollarında çok etkili oluyor.

Abdullah Avcı'yla çıktığı iki maçta gol yemeyen Trabzonspor'da takımın en formda ismi kaleci Uğurcan olarak duruyor.. Onoucha ve Visca ile gol yollarını zorlayacak olan Trabzonspor'un amacı güçlü rakibine puan kaybettiren ilk takım olmak.
Tahminim: 1 / 0
Antalyaspor - Beşiktaş
Bir yanda kongre kaosu, diğer yanda sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş için olası puan kaybının yaşanabileceği bir maç.. Aboubakar'ın da olmaması hücum hattını çok zorlayacak. Antalyaspor da sezon başından beri istikrarı sağlayamayan ekiplerden.. İlk golü atanın kazanacağı bir maç...
Tahminim: 2 / 1 / 0

YORUMLAR

  • 0 Yorum