Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig'deki iddaa tahminleri

 Yazarımız Altan Tanrıkulu, Galatasaray - Kasımpaşa ve Başakşehir - Beşiktaş maçlarındaki iddaa tahminleri paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig'deki iddaa tahminleri
11 Mart 2023 - 02:06 - Güncelleme: 11 Mart 2023 - 02:10
 Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de bu hafta sonu oynanacak iki kritik karşılaşmayla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Galatasaray - Kasımpaşa ve Başakşehir - Beşiktaş maçlarındaki iddaa tahminleri;
 
Galatasaray - Kasımpaşa

Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketi öncesi Galatasaray'ın oynadığı son resmi maç olan Trabzonspor karşılaşmasında stattaydım.. Çok soğuk ve yağışlı bir havada, maça neredeyse 1-0 yenik başlayan sarı-kırmızılı ekip Trabzonspor'u yenerek serisine devam etmişti.

Aradan geçen sürede kadrosunu Zanioolo ve Adekugbe ile güçlendiren Galatasaray'ın karşısında hem Okan Buruk'u hem de camiayı çok yakından tanıyan Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Kasımpaşa olacak.

Kasımpaşa da deprem arasının ardından yeni transferlerle kadrosunu güçlendirdi ve son maçta Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'u 3-1 yendi.. Rakip yarı alanda baskıyı iyi yapan lacivert-beyazlı ekip NEF Stadı'nda öncelikle 1 puan için mücadele edecek..
Galatasaray'da Muslera, Icardi ve Toreira'nın oynayacak duruma gelmesi kadroyu derinleştirdi.. Zevkli ve mücadeleli geçmesini beklediğim maçta öncelikle Galatasaray'ın galibiyetini bekliyorum.. Kasımpaşa'nın puan koparması zirve yarışı açısından da düşme hattı bakımından da önemli bir sürprizi beraberinde getirir.
Tahminim: 2-1 veya 1-1

Başakşehir - Beşiktaş
Gent'le deplasmanda 1-1 berabere kalırken neredeyse göle dönen zeminde aşırı fiziki güç harcayan Başakşehir ligin ilk yarısındaki form durumundan uzak görünüyor.. 
Ankaragücü'nü zorda olsa yenerek galibiyet hasretini gideren Beşiktaş güçlü rakibi karşısında yine kazanmak için sahaya çıkacak.. Maxim'in de katılımıyla ön bölgeden daha fazla pozisyona girmesini beklediğim siyah-beyazlı ekip rakibi Avrupa yorgunu olduğu için galibiyete biraz daha yakın duran taraf.
Tahminim: 0-1 veya 1-1

YORUMLAR

  • 0 Yorum