Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Antalyaspor - Fenerbahçe, Galatasaray - Ankaragücü ve Trabzonspor - Giresunspor maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri
03 Ocak 2023 - 00:52 - Güncelleme: 03 Ocak 2023 - 11:52
 Yazarımız Altan Tanrıkulu, 2023'ün Süper Lig'de oynanacak ilk maçlarını değerlendirdi. Altan Tanrıkulu, Antalyaspor - Fenerbahçe, Galatasaray - Ankaragücü ve Trabzonspor - Giresunspor maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun bu haftaki iddaa tahminleri;
 
Antalyaspor - Fenerbahçe
 
Hatayspor galibiyetiyle tekrar iyi bir hava yakalayan Fenerbahçe derbi öncesi Antalya deplasmanını kayıpsız geçmek isteyecektir. Rakiplerine göre dar bir kadroyla mücadele eden Antalyaspor'un Fenerbahçe'nin yüksek temposu karşısında kapanarak kademeli savunma yapacağı ve hızlı adamlarıyla kontra arayacağı maçı İstanbul ekibinin zorda olsa kazanmasını bekliyorum. Özellikle King - Batshuayi ikilisi ve Rossi - Ferdi kanadındaki bindirmeler maçın kilidi olacak.
Maç tahminim: 2
 
Galatasaray - Ankaragücü

Sergio Oliveria ve Sacha Boey'un kart cezalı oluşu, solbekteki Kazımcan'dan sonra Emre Taşdemir'in de sakatlanması Galatasaray'ı kadro olarak zora soksa da Sivas deplasmanındakine benzer bir onbir ve oyun anlayışıyla Ankaragücü karşısına çıkacaktır..  Saha ve seyirci avantajıyla Galatasaray'ın daha ağır bastığı maçta Başkent ekibinin alacağı bir puan sürpriz olacaktır.
Maç tahminim: 1

Trabzonspor - Giresunspor

 
Karagümrük karşısında beklenmedik derecede kötü oynayan ve 4 gollü bir yenilgi alan Trabzonspor için taraftarıyla barışma ve zirveye doğru tekrar hamle yapma maçı.. Buna karşın bordo-mavili ekibin gol yollarında kapalı savunmaları açma konusundaki zorluğu devam ediyor.. Cornelius'lu oyundan Maxi Gomez'le oyuna geçişi tam olarak gerçekleştiremeyen Trabzonspor karşısında Giresunspor'un en önemli kozu son iki sezonda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı deplasmanda yenip, şampiyon olduğu sezon Trabzon'dan da puanla dönmeyi başarmış olması...
 
Maç tahminim: 10 Çifte Şans 

YORUMLAR

  • 0 Yorum