Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de bu hafta oynanacak 3 kritik karşılaşmayla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri
14 Nisan 2023 - 16:58
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de bu hafta oynanacak 3 kritik karşılaşmayla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri;
 
Galatasaray - Kayserispor

Geçen haftayı bay eçen Galatasaray'ın kendi taraftarı önünde Baakehir yenilgisini unutturmak için mücadele edeceği bir karşılaşma olacak.

Kayseri'deki ilk maçta rakibini mağlup eden konuk ekip ise bir sürpriz daha yapmak için sahaya çıkacak.

Icardi, Zaniolo, Mertens, Kerem, Rashica gibi etkili ön oyuncularının varlığına karşın Galatasaray'ın takım savunmasında bir düşüş var.. Bu maçta da puan kaybı yaşamamak için daha dikkatli olmak zorundalar.
Tahminim: 1-1, 2-1


Trabzonspor - Beşiktaş

Bu sezon tüm kulvarlada hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor sahasındaki son önemli maçta seyircisinden özür dilemek için çaba sarfedecek.

Son 5 haftayı galibiyetle kapatan ve zirveyle arasındaki puan farkını azaltan Beşiktaş ise bir galibiyet daha alıp şampiyonluk hesapları yapma isteğinde.

Cenk Tosun, Visca, Abdülkadir gibi önemli yıldızların olmayacağı ortamda iki takımın mücadelesi beraberliğe çok yakın duruyor.
Tahminim: 1-1, 2-2


Fenerbahçe - Ankaragücü

Bu sezon derbiler dışında diğer takımlara karşı aldığı iyi sonuçlara bir yenisini eklemek isteyen Fenerbahçe Kadıköy'de Ankaragücü önüne de favori olarak çıkacak.

Kupada büyük sürpriz yaparak Beşiktaş'tan sonra Trabzonspor'u da eleyen Ankaragücü ise Tolunay Kafkas yönetiminde en az 1 puan için sahaya çıkacak.

Valencia'nın etkili olmasını beklediğim bu maçta Zajc - Arda ikilisi de onbir başlayabilir..
Ankaragücü'nün en önemli silahı ise Ali Sowe..
Tahminim: 2-1, 3-1

YORUMLAR

  • 0 Yorum