Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de bu haftaki Antalyaspor - Beşiktaş, Giresunspor - Fenerbahçe ve Galatasaray - Başakşehir maçları iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri
06 Mayıs 2023 - 16:12
 Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oynayacağı maçların iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri;
 
Antalyaspor - Beşiktaş
Galatasaray'ı yenerek hem büyük moral bulan hem de az da olsa şampiyonluk için tekrar iddialanan Beşiktaş savunma sertliğiyle dikkat çeken Antalyaspor deplasmanında.. Colley ve Salih'in cezalı olmaları Şenol Güneş'in kadroyu değiştirmesine neden olacak.. Son yıllarda rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başaran Beşikta'ın zor da olsa bu maçı kazanacağını düşünüyorum.
Tahminim: 1-2

Giresunspor - Fenerbahçe
Hem zirveyi hem de düşme hattını yakından ilgilendiren bu maçın favorisi Fenerbahçe.. Sarı-lacivertli ekip deplasmanlarda daha rahat oynuyor.. Ayrıca Batshuayi, King, Zajc, Szalai, Emre Mor takıma döndü.. Kart cezalıları İrfan Can ve Arao'nun yerlerine de Arda ve Crespo'nun takıma monte edilmesi yüksek ihtimal. Teknik direktör değişikliğine giden ve İrfan Buz'u göreve getiren Giresunspor güçlü rakibinden puan almak için uğraşacak ancak işleri zor. Fenerbahçe'nin Valencia'nın da takıma dönmesiyle sahadan 3 puanla ayrılması yakın ihtimal.
Tahminim: 1-3

Galatasaray - Başakşehir
Ligin ilk yarısının en unutalmaz skoru olan 7-0'a deplasmandaki Başakşehir maçında ulaşan Galatasaray bu kez rakibini kendi sahasında ağırlayacak.. Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında 6 gol yiyerek 5 puan kaybeden sarı-kırmızılı ekibin seyircisi önünde Başakşehir engelini aşacağını düşünüyorum. Patrik Sychz'in sakatlanmasına karşın Okaka'nın takıma döneceği konuk ekibin kupa maçının yorgunluğuyla daha defansif bir futbol oynamasını ve 1 puana odaklanmasını bekliyorum..
Tahminim: 2-0

YORUMLAR

  • 0 Yorum