Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Fenerbahçe - Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçı iddaa tahminlerini kaleme aldı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri
13 Ağustos 2023 - 15:48
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında oynanacak iki karşılaşmayla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Trendyol Süper Lig 1. hafta iddaa tahminleri;
 
Fenerbahçe - Gaziantepspor
 
Kiralık gönderdiği iki yıldızı Maxim ve Markovic'in takıma dönmesiyle moral bulan Gaziantepspor deprem felaketinin ardından yaklaşık 6 ay sonra bir resmi çıkacak.. Ve karşısında Avrupa Kongerans Ligi eleme maçlarında formda gözüken Fenerbahçe olacak.

Sarı-lacivertli takım son iki maçın ilk yarısını golsüz kapatmasına karşın güçlü hamle oyuncuları ve duran toplardaki etkisiyle maçları farklı kazandı.

Tadic - Dzeko ikilisinin liderlik özellikleriyle sahada ağırlığını koyan Fenerbahçe Kent - Szymanski, Mert Hakan'ın hareketli oyunları ve İsmail Yüksek'in pres gücüyle rakiplerine üstünlük sağlıyor.

Pazar günkü maçta ilk golü erken bulması halinde farklı bir skor almasını beklediğim Fenerbahçe'de Becao'nun da duran toplarda önemli bir silah olacağını Maribor maçında görmüş olduk..
 
Tahminim: 2-0
 
Fatih Karagümrük - Beşiktaş
 
Yeni transferleri tam olarak takıma uyum sağlayamamış da olsa eldeki oyuncuların uyumlu oyunu ve forvetteki Aboubakar farkı Beşiktaş'ı Avrupa Kupası elemelerinde sonuca götürdü.

Ligin ilk haftasında Olimpiyat Stadı'nda açık futbol oynayan Karagümrük karşısında da favori gözüken siyah-beyazlı ekibin savunmada açık verdiği anlar da hayli fazla. Gollü bir maç olmasını beklediğim karşılamada Beşiktaş galibiyete bir adım daha yakın.

Tahminim: 2-3

YORUMLAR

  • 0 Yorum