Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'deki Galatasaray - Alanyaspor, Fenerbahçe - Fatih Karagümrük, Samsunspor - Beşiktaş ve Sivasspor - Trabzonspor maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri
24 Kasım 2023 - 19:07
Yazarımız Altan Tanrıkulu, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de oynanacak karşılaşmalarla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lg iddaa tahminleri; 
 
Galatasaray - Alanyaspor
Son 3 yıldır elde ettiği başarılı sonuçlar ve oynadığı iyi futbolla dikkatleri çeken Alanyaspor sezona kötü başladı ve teknik direktör değişikliğine gitti.. Fatih Tekke yönetiminde oldukça zorlu bir rakiple ve zorlu bir atmosferde maça çıkacaklar.

Icardi'nin tam olarak hazır olmaması nedeniyle son maçlarında skor üretmekte zorlanan Galatasaray ise kritik Manchester United maçı öncesi Alanyaspor karşısında kazaya uğramamak ve moral bulmak amacında olacak.
Tahminim: Maç skoru 1
 
Fenerbahçe - Karagümrük
Fred, Djiku, Becao, King, Serdar Aziz, Mert Hakan gibi önemli oyuncularının sakatlanmasıyla birlikte önemli bir düşüş yaşayan ve ikisi lig, biri Avrupa olmak üzere 3 maçta galibiyete hasret kalan Fenerbahçe milli aradan sonra seyircisi önünde galibiyet almak istiyor.

Son iki maçında aldığı sonuçlarla dikkat çeken Karagümrük ise mütevazi kadrosuyla zorlu Kadıköy deplasmanından puan çıkartmaya çalışacak..
Tahminim: Maç skoru 1
 
Samsunspor - Beşiktaş
Haftanın tahmini en zor karşılaşması. Kongre sürecine giren ve son iki ayda üç farklı teknik adamın başında olduğu Beşiktaş sakatlıklar ve formsuzluklarla boğuşuyor.. Rebic dışında formda ve skora etki eden oyuncu bulmakta zorlanan siyah-beyazlı ekip Rıza Çalımbay'la Samsun deplasmanından galibiyetle dönmek isteyecek.

Ligin yeni takımı Samsunspor ise teknik adam değiikliğinden sonra daha iyi futbol oynamaya başladı ve düşme hattından uzaklaşmak için mutlak puan alma arzusunda olacak.
Tahminim: Maç skoru 2 / 0 / 1
 
Sivasspor - Trabzonspor
Fenerbahçe maçında iyi futbol ve değerli bir galibiyet alan Trabzonspor'da Onuocha milli maç arasından önce çok formdaydı.. Bordo-mavili ekip güçlü kadrosuyla bu maçı kazanmak ve çıkışını sürdürmek isteyecek.. Ancak bazı maçlarda takım olarak çok dağınık oynuyorlar ve savunmada çok açık veriyorlar.

Sivasspor eski gücünden uzak olmasına karşın yine de büyük maçlara iyi motive olan bir takım.
Tahminim: Maç skoru 0 / 2 / 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum