Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri!

Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'deki bu haftaki Trabzonspor - Adana Demirspor, İstanbulspor - Beşiktaş ve Galatasaray - Antalyaspor maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri!
25 Şubat 2024 - 17:04
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'de bu hafta oynanacak karşılaşmalarla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri;
 
Trabzonspor - Adana Demirspor
Son haftalarda iyi oyunla kazanmaya başlayan Trabzonspor sezonun ikinci yarısında büyük düşüş yaşayan Adana ekibi karşısında 3 puana yakın taraf.. Munier transferiyle kanat oyunu güçlenen bordo-mavili ekip savunmada ise zaman zaman önemli aksamalar yaşıyor..
Tahminim: 1

İstanbulspor - Beşiktaş
Ligde üçüncülük kovalayan Beşiktaş'ın Santos'la ana hedefi kupayı kazanmak.. Ligde kalması mucizelere bağlı olan İstanbulspor karşısında Beşiktaş Aboubakar'ın da dönmesiyle gollü bir galibiyete yakın..
Tahminim: 2

Galatasaray- Antalyaspor
Sparta Prag deplasmanında 10 kişi kalan ve sonrasında peşpeşe goller yiyen Galatasaray final hedeflediği UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmenin moral bozukluğunu ligde untturmak isteyecek.. Özellikle kanat savunmasında sorunlar yaşayan Galatasaray'ın  Antalyaspor karşısında nasıl bir oyun ortaya koyacağı merak konusu. Konuk ekip ise rakibinin zaaflarını değrlendirip İstanbul'dan puanla dönmeye çalıacak..
Tahminim: 0 / 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum