Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu'nun Hatayspor - Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray ve Alanyaspor - Trabzonspor maçı iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri
02 Mart 2024 - 16:06 - Güncelleme: 02 Mart 2024 - 16:09
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'de oynanacak 3 kritik karşılaşmanın iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Hatayspor - Fenerbahçe, Beşiktaş - Galatasaray ve Alanyaspor - Trabzonspor maçı iddaa tahminleri;
 
Hatayspor - Fenerbahçe
Sahasında kaybettiği puanları deplasmanda telafi eden Fenerbahçe şampiyonluk yolunda hata yapmaya lüksü olmayan bir maça çıkıyor.. Sarı-lacivertli takım rotasyonlu kadrosuyla mücadele ettiği kupa maçında Ankaragücü'ne karşı aldığı yenilgiyle elenmişti.. Hatayspor karşısında Dzeko, Fred, Çağlar, Livakovic gibi as oyuncularının da katılımıyla galibiyete uzanacak güçte.

Düşmeme mücadelesi veren Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor ise güçlü rakibi karşısında öncelikle 1 puanı hedefleyecek..
Tahminim: 2
 
Beşiktaş - Galatasaray
İki takım açısından da ayrı önem taşıyan bir derbi izleyeceğiz. Fernando Santos geldikten sonra savunması sağlamlaşan ve göze hoş gelmese de, farklı sonuçlarla olmasa da galiibiyetler almaya başlayan Beşiktaş ezeli rakibini yenmek için sahaya çıkacak..
Prag ve Karagümrük maçlarında aldığı yenilgilerle iki kupaya birden veda eden Galatasaray'da Icardi'nin durumu belirsiz.. 6 yıldır rakibini deplasmanda yenemeyen sarı-kırmızılı ekibin işinin bu kez de zor olduğunu düşünüyorum..
Tahminim: 0 / 1 / 2
 
Alanyaspor - Trabzonspor
Afrika Kupası'na giden oyuncuların dönmesi ve Munier transferiyle toparlanan Trabzonspor Alanya'ya da galibiyet için gidiyor.. Onoucha'nın sakatlığında forvette yine genç Enis Destan yer alacak.. Ev sahibi takım ise Fatih Tekke yönetiminde bu maçtan puan alıp üst sıralara tırmanma hedefinde olacak..
Tahminim: 0 / 2

YORUMLAR

  • 0 Yorum