Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak Galatasaray - Rizespor, Trabzonspor - Fatih Karagümrük, Fenerbahçe - Pendikspor ve Gaziantep FK - Beşiktaş maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri
08 Mart 2024 - 18:02
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak maçlarla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Galatasaray - Rizespor, Trabzonspor - Fatih Karagümrük, Fenerbahçe - Pendikspor ve Gaziantep FK - Beşiktaş maçı tahminleri;
 
Galatasaray - Rizespor
Sakat ve kadro dışı kalan oyuncular yüzünden bazı bölgelerde sıkıntı yaşayan Galatasaray Rizespor karşısında 3 puan almak için mücadele edecek.. Hava şartlarını düşündüğüm zaman konuk ekibin bu maçtan 1 puan alması büyük bir sürpriz olmaz.. Maçın favorisi geçen haftaki derbiyi kazanan Galatasaray'ın en önemli zaafı savunma göbeği ve kanatları.. Kozu ise tecrübeli hücumcuları..
Tahminim: 0 / 1

Trabzonspor - Karagümrük
Haftanın tahmini en zor maçlarından biri.. Bir tarafta kendi sahasında çok iyi sonuçlar alamayan ancak Visca, Pepe, Enis, Bardhi, Trezeguet, Fountas gibi sonuca etki edebilecek oyunculara sahip Trabzonspor, diğer tarafta eski Trabzonsporlu Şota yönetiminde Galatasaray'ı kupadan eleyen Karagümrük.. 3 sonucun da çıkabileceği bir maç..
Tahminim: 1 / 0 / 2

Fenerbahçe - Pendikspor
Tüm mevkiler düşünüldüğünde ligin en güçlü kadrosuna sahip olan Fenerbahçe Konferans Ligi'ndeki St. Gullious galibiyetiyle büyük moral buldu.. Dzeko, Bonucci, Mert Müldür, Mert Hakan, Krunic, Serdar Dursun gibi Brüksel'de ilk onbirde görev almayan oyuncuların Pendik karşısında sahada yer alacaklarını düşünüyorum.. Ferdi ve Osayi kanatlarından gelen hücumlar maçtaki belirleyici faktör olacaktır.. Sarı-lacivertli takımın şampiyonluk yolunda bu maçı çok da fazla zorlanmadan kazanmasını bekliyorum.. Konuk ekipte Midtsjö ve Alpaslan Öztürk'ün cezalı olması da önemli Kadıköy deplasmanı için handikap..
Tahminim: 1

Gaziantep FK - Beşiktaş
Derbide çok kötü oynamamasına karşın fazla pozisyon üretemeyen Beşiktaş istemediği bir sonuçla taraftarı önünden ayrılmıştı.. Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep FK karşısına Gedson, Salih gibi önemli isimlerin de bulunduğu bir kadroyla çıkacak siyah-beyazlı takımın gollü olmasa da İstanbul'a 3 puanla döneceğini düşünüyorum.. Fernando Santos yönetiminde rakiplerine çok az gol pozisyonu veren Beşiktaş'ın yine sağlam savunmasıyla öne çıkacağı bir maç olacaktır..

YORUMLAR

  • 0 Yorum