Altan Tanrıkulu'nun Türkiye tahmini

Yazarımız Altan Tanrıkulu da EURO 2024'te 18 Haziran Salı günü oynanacak Türkiye - Gürcistan ve Portekiz - Çekya maçlarının iddaa tahminlerini kaleme aldı.

Altan Tanrıkulu'nun Türkiye tahmini
18 Haziran 2024 - 10:54 - Güncelleme: 18 Haziran 2024 - 17:37

EURO 2024'te büyük gün geldi, A Milli Takım ilk maçına çıkıyor!  Yazarımız Altan Tanrıkulu da EURO 2024 18 Haziran Salı iddaa tahminleri ile kritik mücadeleleri değerlendirdi.

İşte Altan Tanrıkulu'nun yorum ve analizleri;

Türkiye - Gürcistan maçı iddaa tahmini

''Montella'nın gelişi ve grubumuzdan lider olarak finallere gitmemizle birlikte tüm Türkiye'nin güvenini kazanan A Milli Takımımız Gürcistan karşısında favori. Zorlu bir mücadele olacağı düşüncesindeyim. Kağıt üzerinde A Milli Takım, Gürcistan'dan çok daha iyi bir takım. Birçok fark yaratacak oyuncumuz var ancak yine de kolay olmayacağı kesin.

Gürcistan ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılıyor ve yüksek motivasyon ile sahada olacaklardır. Ancak maçın sonucunu bizim hücumdaki performansımız belirler. Arda Güler, Barış Alper, Kenan Yıldız, Hakan Çalhanoğlu gibi birçok hücum opsiyonumuz var. Özellikle rakip ceza sahasına yakın bölgelerde etkili pozisyon oyunlarıyla, Barış Alper'i duvar olarak kullanarak ve uzaktan şutlarla birçok pozisyona girebiliriz. Zor olacak ama kazanmaya yakın taraf biziz.''

Tahmin: 2,5 üst
Tahmin: Türkiye kazanır

Portekiz - Çekya iddaa tahmini

''Portekiz grubun favori ve Cristiano Ronaldo gibi bir yıldıza sahipler. Tabii sadce Cristiano Ronaldo da değil, Silva, Leao, Bruno Fernandes gibi birçok etkili isme sahipler. Buna karşın fizik güce yüksek ve iyi kontraya kalkan takımların Portekiz'e ters geldiği de ortada. İlk maçların sürprizini bu maçtan bekliyorum.''

Tahmin: Beraberlik

Yazar: Altan Tanrıkulu

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum