Altan Tanrıkulu Süper Lig 15. hafta iddaa tahminleri

Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki maçların iddaa tahminini kaleme aldı.

Altan Tanrıkulu Süper Lig 15. hafta iddaa tahminleri
08 Aralık 2023 - 19:59 - Güncelleme: 09 Aralık 2023 - 15:29
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki maçların iddaa tahminlerini değerlendirdi.

Beşiktaş - Fenerbahçe
Ligde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, yeni yönetimiyle sahasında kazanmak için büyük efor sarfedecek Beşiktaş'la zorlu bir derbi maçına çıkacak..
Fenerbahçe stoperlerinin olmadığı dönemde oldukça kötü sonuçlar almıştı.. benzer durumdaki Beşiktaş'ta da iki kanat beki başta olmak üzere önemli sakatlar ya da tam hazır olmayan oyuncular var.. Bu derbide favorim Fenerbahçe ama kendi sahasında Beşiktaş'ın oyun planı da çok belirleyici olacak..
Tahminim: 2 / 0 / 1


Gaziantepspor - Trabzonspor
Türkiye Kupası'nda hafta içi maçlarında tur atlayan iki takımın mücadelesinde kadro kalitesiyle Trabzon daha önde görünüyor.. karakterini sevmesem de tecrübeli bir teknik adam olan Sumudica yönetimindeki ev sahibinde ise belirleyici oyuncu Max Gradel olabilir..
Tahminim: 0
 
Galatasaray - Adanademirspor
Kophenag maçı öncesi ligde kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray'ın karşısında oldukça zorlu bir takım var.. İki takımın da eksiklerinin olduğu karşılaşmada evsahibi Galatasaray daha ağır basıyor ama Fenerbahçe'yle berabere kalıp, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mağlup eden konuk ekibin de sürpriz yapma şansı hayli fazla..
Tahminim: 1 veya 0

YORUMLAR

  • 0 Yorum