Altan Tanrıkulu Süper Lig 19. hafta iddaa tahminleri

Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oynayacağı maçların iddaa tahminlerini kaleme aldı.

Altan Tanrıkulu Süper Lig 19. hafta iddaa tahminleri
05 Ocak 2024 - 18:41
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının ilk haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oynayacağı karşılaşmaların iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun 19. hafta Süper Lig iddaa tahminleri; 

Yeni yılın hem ülkemize hem de insanlığa mutlu ve huzurlu günler getirmesini dileyerek tahminlerimize başlayalım.
Beşiktaş - Kasımpaşa
Teknik direktör arayışını sürdüren Beşiktaş'ta kadro dışı kalanlar, Afrika'ya gidenler ve sakatlıkları süren oyuncular yüzünden çok dar bir kadro bu akşam sahaya çıkacak.. Buna karşın Kasımpaşa'da da benzer nedenlerle eksikler çok fazla.. Kendi seyircisi önünde galibiyete biraz daha yakın gördüğüm Beşiktaş bu maçta puan kaybederse sürpriz olmaz.. gollü bir maç bekliyorum..
Tahminim: 1 / 0 / 2
 
İstanbulspor - Fenerbahçe
5 puanla ligin dibine demir atan İstanbulspor Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 20 bin civarında Fenerbahçe seyircisi önünde deplasmanda gibi oynayacak.. Açık söylemek gerekirse liderin 2-3 farkla kazanması beklenen bir mücadele..
Tahminim: 2
 
Galatasaray - Konyaspor
Sakatlığı süren Icardi'nin de oynamayacağı açıklandıktan sonra Galatasaray için zorluk derecesi daha da yükselen bir maç Konyaspor karşılaşması.. Ziyech, Torreira, Bakambu, Oliveria ve Boey'un da bu maçta olmayacak olmaları takım kurgusu açısından handikap içeriyor.. Konyaspor ise alt sıralardan kurtulmak için kapalı savunma anlayışıyla rakibinden puan ya da puanlar almaya çalışacak..
Tahminim: 0 / 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum