Altan Tanrıkulu Süper Lig 23. hafta iddaa tahminleri

 Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasındaki Sivasspor - Beşiktaş, Fenerbahçe - Ankaragücü ve Galatasaray - Gaziantep FK maçlarının iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu Süper Lig 23. hafta iddaa tahminleri
28 Ocak 2024 - 15:31
 Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın oynayacağı maçlarla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Trendyol Süper Lig 23. hafta iddaa tahminleri;
 
Sivasspor - Beşiktaş
Fernando Santos'un da engelleyemediği düşüş Beşiktaş'ı sarsmaya devam ediyor.. Önemli oyuncularından yoksun siyah-beyazlı takım ligin en sert deplasmanlarından biri olan Sivas'ta puan kaybı yaşayacak gibi duruyor.

Bülent Uygun yönetimindeki evsahibi ise alt sıralardan uzaklaşmak için bu maçtan en az 1 puan almak zorunda.
Tahminim: 0

Fenerbahçe - Ankaragücü
Başakşehir karşısında tek puanı uzatma dakikalarında alan Fenerbahçe son 3 maçta sadece 3 gol atabildi ve 2 puan kaybı yaşadı.. Kendi taraftarı önünde bu kez erken öne geçip 3 puana uzanmak isteyecektir.. Fred'in yokluğunda Krunic'in yanında İrfan Can'ın oynama ihtimali de hücum açısından avantaj oluşturabilir.

Emre Belözoğlu yönetiminde Faruk Koca - Halil Umut Meler şokunu iyi atlatan Ankaragücü ise bu zorlu atmosferden puan çıkartmak isteyecek.
Tahminim: 1

Galatasaray - Gaziantepspor
İstanbulspor karşısında beklenmedik derecede zorlanan ve ilk 65 dakika çok kötü oynayan Galatasaray maddi açıdan rahatladığı bir haftayı geride bıraktı.. Sarı-kırmızılı takım saha içinde de sıkıntı yaşamamak için Gaziantepspor'u yenmek zorunda. 

Karakterini sevmediğim Sumudica iyi bir çalıştırıcı ve Lucescu tarzı kurnaz bir teknik adam.. Fenerbahçe karşısında olduğu gibi sert bir savunma duvarı örüp en az 1 puan almak isteyecektir.
Tahminim: 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum