Altan Tanrıkulu Süper Lig 24. hafta iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'deki Samsunspor - Galatasaray, Antalyaspor - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Trabzonspor maçı iddaa tahminleri kaleme aldı.

Altan Tanrıkulu Süper Lig 24. hafta iddaa tahminleri
02 Şubat 2024 - 00:47
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak 3 kritik karşılaşmayla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Samsunspor - Galatasaray, Antalyaspor - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Trabzonspor maçı iddaa tahminleri;
 
Samsunspor - Galatasaray
Fenerbahçe'yle kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Galatasaray zorlu bir deplasmana daha çıkıyor.. Bu sezon sahasında hiç puan kaybetmeyen sarı-kırmızılı ekip Samsun engelini de aşıp zirve yarışını kayıpsız sürdürmek istiyor.
Ev sahibi takım ise tıpkı Fenerbahçe maçında olduğu gibi iyi savunma ve hızlı hücumlarla rakip kalede etkili olmaya çalışacak.
Tahminim: Galatasaray kaybetmez
 
Antalyaspor - Fenerbahçe
Sengen Yalçın yönetiminde henüz yenilgi almayan Antalyaspor ligin en golcü ekibi lider Fenerbahçe'yi konuk edecek.. Ev sahibi takım için de Fenerbahçe için de bu maç ve önümüzdeki hafta oynayacakları kupa sınavları son derece zorlu geçmeye aday..
Geni kadrosu ve skorer oyuncularıyla Fenerbahçe maçın favorisi.
Tahminim: Fenerbahçe kaybetmez
 
Beşiktaş - Trabzonspor
Haftalardır maç kazanamamalarına karşın üst sıralardaki yerlerini koruyan ve her anlamda sıkıntı yaşayan iki takım İstanbul'da karşılaşacak.

Trabzonspor Trezeguet'nin de dönmesiyle daha iyi bir hücum hattına sahip görünüyor.. Beşiktaş'ın ise her bölgede önemli sıkıntıları var.
Tahminim: Trabzonspor kaybetmez

YORUMLAR

  • 0 Yorum