Altan Tanrıkulu Süper Lig 32. hafta iddaa tahminleri

Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında karşılaşmalarla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu Süper Lig 32. hafta iddaa tahminleri
13 Nisan 2024 - 22:44
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında karşılaşmalarla ilgili iddaa tahminlerini kaleme aldı. Altan Tanrıkulu, Beşiktaş - Samsunspor, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe ve Alanyaspor - Galatasaray maçlarını yorumladı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun iddaa tahminleri;
 
Beşiktaş - Samsunspor
Trabzonspor'un dünkü kaybıyla 3. lük için tekrar umutlanan Beşiktaş'ın tek amacı Samsun engelini 3 puanla aşmak.. Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedefleyen Beşiktaş Fernando Santos'la savunmayı sağlam tutan ancak hücumda çok fazla pozisyon üretemeyen bir takıma dönüştü.. Konuk ekip ise küme düşme hattına yaklaşmamak için bu karşılaşmadan puanla ayrılmak isteyecek..
Tahminim: 0
 
Karagümrük - Fenerbahçe
Hafta içinde Konferans Ligi maçında 3-0'dan 3-2 ye getirdiği maçın yükünü üzerinden atmaya çalıan Fenerbahçe rotasyonlu bir kadroyla çıkacak olmasına karşın Karagümrük'ü geçecek güve sahip.. Ev sahibi ekibin bir tribünü açmasıyla Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 20 bin civarında seyircisinin önünde oynayacak olan sarı-lacivertli takımda özellikle Batshuayi, Cengiz Ünder, Serdar Dursun gibi perşembe fgorma giymeyen oyuncuların skora katkı yapmasını bekliyorum.

Küme düşme hattındaki Karagümrük de bu maçtan puan çıkartmak için büyük bir mücadele verecek ancak işleri oldukça zor...
Tahminim: 2
 
Alanyaspor - Galatasaray
Bir çok Galatasaraylı yorumcu tarafından, Fenerbahçe derbisi dışında sarı-kırmızılı takımın en zor maçı olarak gördüğü Alanyaspor karşılaşması her sonuca açık bir maç olarak duruyor.. Kasımpaşa deplasmanından çok zorlanmasına karşın galibiyetle ayrılan Galatasaray savunmada, özellikle de kanatlarda çok açık veriyor.. Hücumda ise kolay pozisyon buluyor. Fatih Tekke yönetiminde Kadıköy'den puan çıkartan, Trabzonspor'u evinde yenen Alanyaspor yine pozitif futbol oynamaya çalıacak.. Haftanın en ilginç maçı..
Tahminim: 0

YORUMLAR

  • 0 Yorum