Altan Tanrıkulu ve Süper Lig 31.hafta iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 31. haftası iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu ve Süper Lig 31.hafta iddaa tahminleri
02 Nisan 2024 - 15:33 - Güncelleme: 02 Nisan 2024 - 15:37
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak karşılaşmalarla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig 31. hafta iddaa tahminleri;

Galatasaray - Hatayspor

Bu maça lider çıkacak olan Galatasaray bu sezon sahasında oynadığı tüm maçları kazanarak bu akşama geldi.. Karşısında bu sezon yenilgi aldığı tek takım Hatayspor olacak.. Lige verilen uzun aranın ardından iki takım da çok mücadeleli bir 90 dakika çıkaracak.. Galatasaray'ın saha seyirci avantajı, Hatayspor'un da kontralarla bulacağı pozisyonlar maçın belirleyici unsuru olacak..
Tahminim: 1 
 

Fenerbahçe - Adana Demirspor

Uzun ve kaotik bir sürecin ardından Fenerbahçe ligdeki önemli sınavında Adana Demirspor'u konuk ediyor.. Sarı-lacivertli ekip bu gece yapılacak kongrenin etkisine karşın Samandıra'da hazırlıklarını sürdürdü.. Bu maçı kazanıp şampiyonluk yarışını sürdürmek isteyecek..

Konuk ekip ise düşşme hattından uzaklaşmak için sert bir savunma anlayışı ile Kadıköy'den puanla ayrılmak isteyecek.. Ancak sezon başındaki kadro gücünden oldukça uzak görünüyorlar..
Tahminim: 1
 

Başakşehir - Beşiktaş

Pozisyon zenginliğinin çok yüksek olmasını beklemediğim maçta bir adım da olsa Beşiktaş'ı önde görüyorum.. Aboubakar'ın dönüşü ve Ghezzal'ın formu siyah-beyazlı takım için avantaj..

Başakşehir eski gücünden çok uzak da olsa Çağdaş Atan faktörüyle maçtan puan alma şansına sahip..
Tahminim: 2 veya 0

YORUMLAR

  • 0 Yorum