Altay Bayındır'ı isteyen 2 kulüp

Denizlispor karşısındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Altay Bayındır'a Avrupa kulüplerinin ilgisi devam ediyor.

Altay Bayındır'ı isteyen 2 kulüp
08 Aralık 2020 - 11:25
Rüştü ve Volkan gibi 21 yaşında Fenerbahçe kalesini teslim alan Altay Bayındır, performansıyla ‘yeni efsane’ olma yolunda ilerliyor. Avrupa devleri, genç file bekçisini transfer listesine aldı. 

Performansıyla dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki Altay'ı başta Sheffield United ve Ajax olmak üzere birçok Avrupa devinin yakın takibe aldığı belirtiliyor.

Sheffield United, sezon başında da genç file bekçisi ile yakından ilgilenmişti.

Rüştü ve Volkan'ın izinde gidiyor

Refleksleri, hırsı ve her geçen gün üstüne koyduğu performansıyla takdir toplayan sarı- lacivertli eldiven, Rüştü Reçber ve Volkan Demirel'in izinde yürüyor. Tarihe adlarını yazdıran iki isim de tıpkı Altay gibi 21 yaşında Fenerbahçe kalesini teslim almış, Rüştü 9 - Volkan ise 17 sene aralıksız forma giymişti.

Bu sezon kalesinde devleşiyor

Bu sezon 2 penaltı kurtaran Altay, takımı ayakta tutan isimler arasında yer alıyor... Bayındır'ın ligde en çok kurtarış yaptığı maçlar şöyle: Denizlispor 7, Galatasaray 5, Trabzonspor 4, Gençlerbirliği 4. Onbir karşılaşmanın tamamında 90 dakika sahada kalan genç kaleci toplamda ise 31 kurtarış gerçekleştirdi. Bunların 15'i ceza sahası içinden, 14'ü ceza sahası dışından, 2'si ise altı pastan.

YORUMLAR

  • 0 Yorum