Altay Bayındır'ın şampiyonluk sözleri

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Altay Bayındır'ın şampiyonluk sözleri
25 Temmuz 2021 - 21:09
Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır, yeni sezon öncesi şampiyonluk yarışı ve hedefleri hakkında konuştu.

Altay Bayındır, kendilerinin hazır olduğunu ifade ederken, Vitor Pereira'nın yarım kalan hikayesine yardımcı olmak istediklerini dile getirdi.

Yeni sezona konsantre olduğunu söyleyen Altay ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Her zamanki gibi iyiyim ve yeni sezona konsantre oluyorum. Çünkü geride bıraktığımız iki sezon var. Çıkarmamız gereken dersler var. Nitekim bunları da gerek bireysel gerekse de genel olarak konuşuyoruz, tartışıyoruz. İnşallah bizim için güzel bir sezon olur'' dedi.

Vitor Pereira hakkında da konuşan başarılı file bekçisi ''Saha içinde disiplin olmazsa olmaz. Hocamız da bu disiplini sağlamak için mücadele veriyor, gayret gösteriyor. Keza başarılı da oluyor. Mesela biz yemeklerde vs. bir disiplin içerisindeyiz. Çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde sürdürüyoruz. Hocamız çok iyi niyetli. Yarım kalan hikayesini tamamlamaya geldi, inşallah tamamlar'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe kalesinde olmanın getirdiği sorumluluğu anlatan Altay, ''Ağır sorumluluk isteyen bir şey, özellikle de kaleci mevkiindeysen. Keza geçmişe baktığımız zaman çok önemli, değerli, efsanevi isimlerin koruduğu kalenin şu anda mevcut durumda pozisyonunda bulunuyorsunuz. Dolayısıyla büyük sorumluluk istiyor. Bu sorumluluğu taşımak için de bazı şeylerden taviz vermek gerekiyor. Benim buraya olan hazırlıklarım çok eski zaman diliminde başladı. Hazırlıklarımı her zaman devam ettiriyorum, sürdürüyorum. Fakat büyük bir camianın getirdiği zor şeyler de var. Önemli olan bu zorluklarla ne olursa olsun dimdik ayakta olarak devam etmek. Çünkü bazen hata yapıyorsun, bazen sıkıntılı geçiyor ve sonuç itibariyle insanız. Dolayısıyla normal sosyal hayatta da saha içinde de odaklı yaşayarak işimizi sürdürmemiz gerektiğini düşünüyorum. İnşallah bu sene de elimizden gelen mücadeleyi terimizin son damlasına kadar vereceğiz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum