Altay Bayındır: Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin büyük bir değeri

21 yaşındaki file bekçisi, “Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin büyük bir değeri. İnşallah ben de onun gibi olurum, onun yaşadığı duyguları yaşarım” diye konuştu.

Altay Bayındır: Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin büyük bir değeri
26 Ağustos 2019 - 21:28

31 Ağustos Pazar günü kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İlk olarak yediği golle ilgili konuşan Altay Bayındır, “Nasıl daha iyi pozisyon alabilirdim, nasıl kurtarabilirdim bunları hocamızla konuşacağız” şeklinde konuştu.

Altay, genç yaşta Fenerbahçe kalesini korumanın büyük bir sorumluluk gerektirdiğini, bunun bilincinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Medipol Başakşehir deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizen Altay, “Ancak bu maç artık geride kaldı. Şimdi Trabzonspor maçına odaklanacağız” şeklinde konuştu.

Şampiyonluk adına bu yola çıktıklarını vurgulayan 21 yaşındaki file bekçisi “Bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Hepimizde Trabzonspor maçının heyecanı var. Sonuçta derbi atmosferi. Her şey güzel olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Altay Bayındır, “Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin büyük bir değeri. İnşallah ben de onun gibi olurum, onun yaşadığı duyguları yaşarım” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum