Altay - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun 7. haftasında Altay ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Altay - Beşiktaş muhtemel 11'ler
24 Eylül 2021 - 03:08 - Güncelleme: 24 Eylül 2021 - 23:24
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 7. hafta maçında Altay ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Altay: Lis, Cebrail, Bjökander, Murat, Naderi, Kappel, Ceyhun, Zeki, Erhan, Thaciano, Bamba

Beşiktaş: Ersin, N'Sakala, Josef, Montero, Rıdvan, Pjanic, Salih Uçan, Atiba, Can, Gökhan Töre, Kenan Karaman

Eksikler

Beşiktaş: Michy Batshuayi, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Alex Teixeira, Domagoj Vida, N'Koudou, Necip Uysal, Mehmet Topal, Welinton, Rosier

Antalya'daki senaryonun tersi

Süper Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından olan Karagümrük, bu kez de ilk 2 haftada 4 puan toplamayı başardılar. İlk hafta Gaziantep FK'yı deviren İstanbul ekibi, sonrasında Rize'den 1 puanla döndüler. Ancak Karagümrük karşısında zorlanmalarına karşın sahadan tek golle galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 haftada 7 puana ulaştı.

Sonrasında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşan ve yıldızlarının etkili oyunuyla 3-0'lık galibiyete uzanmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi'nde ise Dortmund'a mağlup olmalarına karşın ortaya konan mücadele taraftarları umutlandırdı.

Devler Ligi dönüşü rotasyona giden Sergen Yalçın, ilk yarıda 2-0 geriye düşen takıma yaptığı hamlelerle mücadeleyi çevirdi ve siyah-beyazlılar sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Ancak son maçta Antalya'daki senaryonun tam tersi oldu. Adana Demirspor karşısında 3-0 öne geçmelerine karşın sahadan 3-3 berabere kaldılar. Altay maçında sakatlıkların üstesinden nasıl gelecekleri de merak ediliyor.

Beşiktaş 7-1 önde

Beşiktaş ile Altay arasında oynanan son 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Siyah-beyazlılar 7 karşılaşmayı kazanırken İzmir ekibi sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum