Altınordu, Cengiz'in ücretiyle tesisleri geliştirecek

Altınordu, 15 milyon Euro bedelle Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'den gelecek parayı tesislerin gelişimine harcayacak.

Altınordu, Cengiz'in ücretiyle tesisleri geliştirecek
16 Temmuz 2017 - 17:06

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, yetiştirdiği Cengiz Ünder'in Başakşehir'den Roma'ya satılmasıyla elde ettiği yaklaşık 4 milyon Euro'luk geliri altyapı tesislerini geliştirmek için harcayacak.

Geçtiğimiz sezon Çağlar Söyüncü'yü Bundesliga ekibi Freiburg'a satarak dikkat çeken ve Cengiz Ünder'i de Başakşehir'e gönderen Altınordu, Cengiz'in sadece 1 yıl sonra Roma'ya 15 milyon Euro bedelle transfer olmasıyla çok önemli miktarda para kazandı. Bu transferden yaklaşık 4 milyon Euro gelir sağlayan İzmir ekibi, bu parayı Torbalı'daki altyapı tesislerine yeni saha inşa etmek ve geliştirmek için kullanacak. 

İKİ YENİ SAHA İNŞA EDİLECEK

Konuyla ilgili A Spor yorumcusu ve Sabah gazetesi dış haberler editörü Uğur Karakullukçu, Twitter'dan  açıklamalarda bulundu. Karakullukçu, Ege ekibinin, Cengiz Ünder'den kazandıkları 4 milyon Euro'yu Torbalı'daki Metin Oktay Tesisleri'nin gelişimine ve ve yeni yapılacak iki sahaya harcayacağını belirtti. 

BERKE DE YOLCU

Çağlar ve Cengiz'in ardından Altınordu'nun son parlayan yıldızı Berke Özer'in de önemli bir transfer olması bekleniyor. Zira 17 yaşındaki file bekçisini, İngiliz devi ManchesterCity istiyor. 

YORUMLAR

  • 1 Yorum