Altıparmak: Berke'yi Manchester City alıyordu

Haber Global'e açıklamalarda bulunan menajer Batur Altıparmak, "Berke Özer’i F.Bahçe almasaydı Manchester City alıyordu, F.Bahçe erken davrandı. Barış ve Berke’yi önceki Yönetim de takip ediyordu." şeklinde konuştu.

Altıparmak: Berke'yi Manchester City alıyordu
16 Aralık 2018 - 21:23

Menajer Batur Altıparmak Haber Global Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Altıparmak özellikle Fenerbahçe'nin sezon başında Altınondu'dan transfer ettiği berke Özer için çarıpıcı ifadeler kullandı.

Altıparmak'ın sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde:

"Comolli benim 15 yıllık dostum. Bu seneye kadar sadece 2012’de İsmail Köybaşı’nın İngiltere’ye gitme durumu vardı. Onun için iş konusunda konuşmuştuk. Comolli doğru yapıyor, aracıları devre dışı bırakıp futbolcuların gerçek menajerlerine gidiyor."

"Fenerbahçe’nin transferlerinde Barış, Berke ve Harun transferlerini biz yaptık. Gerisi Comolli’nin transferleri. Berke Özer’i F.Bahçe almasaydı Manchester City alıyordu, F.Bahçe erken davrandı. Barış ve Berke’yi önceki Yönetim de takip ediyordu."

"Mert Günok Bursaspor’dan ayrılırken Galatasaray ve Başakşehir ile görüştük. Ama oyuncumuzun Muslera’nın arkasında beklemesi yerine Volkan Babacan ile rekabete girmesini tercih ettik."

"Selçuk'un sözleşmesi bitiyor. Yeni sözleşme önerirken kendi şartlarını önerebilirler. Biz de uygun mu, değil mi konuşuruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum