Anadolu Efes Josh Adams'ı kadrosuna kattı

Anadolu Efes kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Lacivert-Beyazlılar ABD'li basketbolcu Josh Adams'ı renklerine bağladığını duyurdu.

Anadolu Efes Josh Adams'ı kadrosuna kattı
12 Temmuz 2017 - 15:15 - Güncelleme: 12 Temmuz 2017 - 15:21

Uzun süredir Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluktan uzak olan ve Turkish Airlines EuroLeague’de de final-four biletini bir türlü alamayan Anadolu Efes, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Anadolu Efes’ten yapılan resmi açıklamada, Rusya ekibi Avtodor Saratov forması giyen ABD’li oyuncu Josh Adams ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

DRAFT EDİLMEDİ

Josh Adams 2016 yılında Colorado’da mezun oldu. O yıl NBA tarafından draft edilmedi. Daha sonra yaz ligi için Denver Nuggets ile sözleşme imzaladı. Bu süreçte 4 maça çıktı ve Rus takımı Avtodor Saratov’a transfer oldu.

JOSH ADAMS’IN SON SEZONU

Geçtiğimiz sezon VTB Ligi’nde giydiği Avtodor Saratov formasıyla 13 maça çıkan Adams, 12.1 sayı, 2.2 ribaund ve 4.2 asist ortalamaları ile oynadı. 23 yaşındaki oyuncu FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 maçta forma giydi ve 7.8 sayı, 3,2 ribaund ve 2.2 ortalamaları yakaladı.

       

YORUMLAR

  • 0 Yorum