Anadolu Efes'ten transfer açıklaması

Kupasız kapatılan sezonun ardından Anadolu Efes'te transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Lacivert-Beyazlılar iki ismi bitirmek üzere.

Anadolu Efes'ten transfer açıklaması
17 Haziran 2017 - 13:56

Turkish Airlines EuroLeague'e play-off ilk turunda veda eden, Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde de Beşiktaş'a boğun eğen Anadolu Efes, Thomas Heurtel'in ayrılmasının ardından iki oyun kurucu transferini bitirmeye çok yakın. Kulübün genel direktörü Alper Yılmaz, taraftar buluşmasında transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

"JACKSON VE MARKOVIC'İ BİTİRMEK ÜZEREYİZ"

Basketfaul.com'un haberine göre iki oyuncuyu bitirmeye yakın olduklarını belirten Yılmaz," Aaron Jackson ile son aşamadayız. Onun yedeği olarak da Stefan Markovic ile sözleşme imzalamaya yakınız. Son rötuşların ardından oyuncuları yönetime sunup transferleri tamamlayabiliriz. Birçok oyun kurucu ile görüştük; Darius Adams, Shane Larkin, EJ Rowland, Jordan Theodore. Ayrıca Jayson Granger'da indirime gidip sözleşme uzatabilir miyiz diye düşündük. Şu anda bahsettiğim iki oyuncuyu bitirmek üzereyiz" ifadelerini kullandı. 

LOJESKI HAKKINDA DA KONUŞTU

Son olarak adı daha önce Efes ile anılan Matt Lojeski hakkında konuşan Alper Yılmaz, "Bir dönem oyuncu ile ilgilendiklerini ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle bu transferde geri adım attıklarını" belirtti. 

OYUNCULARIN PERFORMANSLARI

Son 5 sezonda CSKA Moskova forması giyen ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılan Aaron Jackson, EuroLeague normal sezonunda 29 maça çıkarken 7.2 sayı ve 3.6 asist ortalamalarıyla oynadı. Geçtiğimiz sezonu Zenit St. Petersburg'da tamamlayan Stefan Markovic de çıktığı 14 maçta 11.9 sayı ortalaması tutturdu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum