ANALİZ | İlk 4 haftada Beşiktaş

Geçen sezon pandemi sonrasında yaptığı çıkışla ligi 3. sırada bitiren Beşiktaş'ta yeni meceraya başlangıç beklendiği gibi olmadı. Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de ilk haftada ne yaptı?

ANALİZ | İlk 4 haftada Beşiktaş
10 Ekim 2020 - 02:02 - Güncelleme: 10 Ekim 2020 - 02:09
FUTBOO | Bilinmezlikler içerisinde başlayan yeni bir macera... Transfer döneminde önemli oyuncularını kaybeden Beşiktaş'ın, yeni sezona nasıl bir başlangıç yapacağı merak ediliyordu. Şampiyonlar Ligi elemelerinde PAOK hayal kırıklığının ardından camiada çatlak sesler iyice yükselmişti.

Yanıltıcı başlangıç

Ancak Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Süper Lig'e çarpıcı bir başlangıca imza atmayı başardı. İlk hafta Trabzonspor deplasmanında 3-1'lik galibiyetle dönülmesi, belki de birçok kesimi yanılttı. Doğru oyun planıyla ligde iyi işler yapılabileceği düşünüldü ve kadro kalitesi biraz olsun arka plana atıldı.

Antalya uyardı, Konyaspor hemizet yaşattı

Beşiktaş, Trabzon dönüşünde konuk ettiği Antalyaspor karşısında gösterdiği performans taraftarlar için hayal kırıklığı oldu. Kendi evinde sahadan 1 puanla ayrılabilen siyah-beyazlılar, Konya'da ise ciddi bir hezimet yaşadı. Hem oyun hem skor anlamında sahada dağılan Sergen Yalçın'ın öğrencileri, yeni başlangıç için Gençlerbirliği maçına odaklandı.

Sergen Yalçın geri döndü ama...

Koronavirüs testi pozitif çıkması sebebiyle ilk 3 maçta takımının başında olamayan Sergen Yalçın, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla kulübeye geri döndü ancak kötü gidişatı değiştiremedi. Beşiktaş, pozisyon üretmekte zorlandığı maçı Stancu'nun kaydettiği golle kaybetti.

Tehlike çanları çalıyor

Pandemi dönüşünde puan ortalamasını 2.25'e kadar yükseltmeyi başaran Beşiktaş, yeni sezonda ilk 4 maçta yalnızca 4 puan toplayabildi. Siyah-beyazlılar, bu gidişatı değiştiremezse hem yönetim hem teknik heyeti zor günler bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum