Andreas Beck Beşiktaş'tan ayrılıyor

Şenol Güneş'in ayrılmasına razı olmadığı Andreas Beck, yabancı sayısının limitin üstünde olması nedeniyle takımdan gönderiliyor. Deneyimli futbolcu da forma şansı bulamayacağı için ayrılmak istiyor.

Andreas Beck Beşiktaş'tan ayrılıyor
31 Ağustos 2017 - 11:35

Şenol Güneş'in ayrılmasına razı olmadığı Andreas Beck, yabancı sayısının limitin üstünde olması nedeniyle takımdan gönderiliyor. Deneyimli futbolcu da forma şansı bulamayacağı için ayrılmak istiyor. Transfer döneminin son günlerinde Beşiktaş cephesinde büyük gelişmeler yaşanıyor. Cenk Tosun'a İngiltere'den gelen teklif ve Andreas Beck'in ayrılmak istemesi, Beşiktaş yönetiminin transfer girişimlerini arttırmasına neden oldu.


Alman bek, 2018 yılında sözleşmesi bittiğinde takımdan ayrılma hakkına sahip. Bu nedenle, Fikret Orman Stuttgart'ın 2 milyon euro'luk transfer teklifine olumlu yaklaşıyor. Alman futbolcunun da Almanya'ya dönmek istemesi, transfer sürecini hızlandıran etkenlerden birisi oldu.

Andreas Beck transferinin 24 saat içerisinde neticelenmesi bekleniyor. Beşiktaş ise deneyimli sağ bek ve Cenk Tosun'un yerini doldurabilmek için çalışmaları hızlandırdı.

Beck'in satışı sonrasında Beşiktaş'ın Vida transferini bitireceği ve devre arasına bırakmayacağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum