Andreas Iniesta'dan El Clasico tahmini

Barcelona'nın unutulmaz oyuncularından Andreas Iniesta, eski takımınını El Classico'da Real Madrid'i yenebileceği görüşünde.

Andreas Iniesta'dan El Clasico tahmini
23 Ekim 2021 - 01:49 - Güncelleme: 23 Ekim 2021 - 04:49
Barcelona ile Real Madrid'in karşılaşacağı El Classico öncesi Barcelona'nın efsanevi futbolcularından Andreas Iniesta, değerlendirmelerde bulundu.

İspanyol futbolcu, ESPN'e konuşurken Barcelona'nın hem Real Madrid'i yenebileceğini hem de La Liga'yı kazanabileceğini söyledi.

Iniesta, yaptığı açıklamalarda ''Barcelona, El Classico'yu ve La Liga'yı kazanabilecek bir kadroya sahip. Umarım iyi oynayıp derbide 3 puanı alırlar. Barcelona'nın durumu hakkında şu an bir şey diyemem çünkü saha dışındayım. Saha içinde olsaydım daha çok yorumda bulunabilirdim. Her duyduğumuz gerçek olmayabiliyor.'' sözlerini kullandı.

Iniesta'dan genç futbolculara mesaj

Japonya'da Vissel Kobe takımında kariyerini sürdüren 37 yaşındaki futbolcu, ''A takıma ilk çıktığım yıllar çok zordu. O yüzden takımdaki gençlere bu şansları iyi kullanmaları gerektiğini söylüyorum. Barcelona bu gençlere güvenmeli. Ayrıca genç oyuncuların tamamına takımı taşımak için sorumluluk verilmemeli. Onlar takım halinde başarılı olacak ve önemli olan da bu.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum