Angel Di Maria için sürpriz Galatasaray açıklaması

Arjantin Milli Takımı Sportif Direktörü Luciano Nakis, Angel Di Maria ve Galatasaray hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Angel Di Maria için sürpriz Galatasaray açıklaması
28 Aralık 2022 - 09:45 - Güncelleme: 28 Aralık 2022 - 13:15
Arjantin Sportif Direktörü Luciano Nakis Galatasaray 'ın gündemindeki Di Maria, Mauro Icardi ve Dünya Kupası'nı kaldıran Lionel Messi hakkında konuştu.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Nakis Messi sorusuna cevap verdi. Lionel Messi daha önce yaptığı açıklamada 2022 Dünya Kupası'nın son şampiyonası olacağını açıklamıştı. 

Dev turnuvada kupaya uzanan süperstarın milli takımdaki geleceği hakkında gelen soruyu cevaplayan Luciano Nakis, "Bu soruya net yanıt vermek mümkün değil. Messi'nin ne hissettiğine ve durumuna bakacağız. Messi'nin kaptanlığında Dünya Kupası'nı kazanmak çok önemliydi. Messi ile Arjantin'in üst sıralara çıkmış olması büyük önem arz ediyor" şeklinde konuştu.

"Galatasaray büyük bir ekip"

Luciano Nakis, gündemdeki Angel Di Maria'nın Sarı-Kırmızılılar'a transferi için Juan Mata'yı işaret etti. Mata ile daha önce Manchester United'ta beraber forma giydiklerini hatırlatan Nakis, yıldız oyuncunun Mata ile tekrar bir araya gelmeye sıcak bakabileceğini kaydetti.

Di Maria'nın Galatasaray'a transfer olup olmayacağını değerlendiren Nakis, "Olabilir. Galatasaray büyük bir ekip. Di Maria önümüzdeki dönemde forma giyebilir" açıklamasını yaptı.

Luciano Nakis, Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi hakkında da konuştu. Nakis, bir süredir milli takım kadrosuna giremeyen yıldız santrfor için "Elbette ki çağırılabilir. Arjantin Milli Takımı iyi performans gösteren her oyuncu için açık kapı bırakır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum