Ankaragücü - Galatasaray maçının iki kilit futbolcusu

Süper Lig'de oynanacak Ankaragücü - Galatasaray maçı öncesi iki takımdan da kilit futbolculara bir göz attık...

Ankaragücü - Galatasaray maçının iki kilit futbolcusu
12 Temmuz 2020 - 06:49

Süper Lig'de 7 haftadır kazanamayan Galatasaray, Ankaragücü önünde kötü gidişatı durdurmak isterken ligin sonundan kurtulmak isteyen Ankara ekibinin de mutlak puana ihtiyacı var. Böylesine kritik önemi olan maçta iki takımdan da kilit futbolcuları değerlendirdik.

Galatasaray'da o kadar sakat var ki maçın kilit futbolcu adayını seçerken zorlandık. Mevcut kadroda topu ileriye taşıyan ve orada tutma becerisine en çok sahip futbolculardan birisi Emre Akbaba. Falcao ve Feghouli'nin yokluğunda çıkılan maçlarda da büyük tehlikeler yaratmıştı. Emre, Alanyaspor maçında da pozisyona girmiş ancak değerlendirememişti. Bu maçta da Galatasaray'da kilit rol oynayacak futbolcunun Emre Akbaba olacağını düşünüyoruz.

Büyük maçları seviyor

Gelelim Ankaragücü cephesine. Ankaragücü'nün forveti Gerson Rodrigues'in kırmızı kart cezası bitti. Galatasaray maçında ilk 11'de olması bekleniyor. Hızlı ve güçlü yapısıyla bu sezonun dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı. Fenerbahçe maçındaki performansı hafızalarda. Büyük maçları seviyor. Keza Trabzonspor maçında da kırmızı kart görmesine rağmen o ana kadar çok iyi oynamıştı. Bir büyük maç daha. Galatasaray maçında da iyi oynaması gayet beklenilebilir bir şey. Galatasaray savunmasını oldukça zorlayacaktır...


YORUMLAR

  • 0 Yorum