Ankaragücü'nden İsmail Kartal açıklaması

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz,  teknik direktör İsmail Kartal’ın geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Ankaragücü'nden İsmail Kartal açıklaması
30 Ekim 2018 - 16:32

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Yılmaz’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Fenerbahçe maçına özel bir hazırlık yapmadık. Sezon başından beri her maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Yeni bir takımız ve ligi ilk 10 içinde bitirmek istiyoruz. Hocamız İsmail Kartal da tüm mesaisini başarı için harcıyor. Rakipleri de çok iyi analiz ediyor. Özellikle Fenerbahçe maçı var diye bir hazırlık yapmadık. Hocamız Fenerbahçe’nin zaaflarını da biliyordu. Çalışmalarını da ona göre yaptı. Kazandığımız için sevinçliyiz."

"Biz, Yeni Malatyaspor maçını bitirdik. Hocamız bana, ”Fenerbahçe’yi yeneriz” demişti. İsmail Kartal, Fenerbahçe planını otobüste yapmıştı. 3 puan da geldi. Kazandığımız için mutluyuz. Herkes gördü ki Ankaragücü iyi bir takım. Takım olduk. Takım olunca da başarı geliyor. Sezon sonuna kadar da bu grafiği devam ettirmek ve ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz."

"Bizim İsmail Kartal ile ilgili tavrımız belli. Hoca, basın toplantısında sorulan bir soruya yanıt verdi. Ama bu açıklamaları biraz çarpıtıldı. Maalesef gazeteci dostlarımız başlık çıkarmak için uğraştı. Hoca, “Uygun şartlar oluşursa Fenerbahçe’de çalışabilirim” dedi. Uygun şart nedir? Ankaragücü ile sözleşmesi biter, boşa çıkar, Fenerbahçe’den teklif gelir ve gider. Hocamızla sözleşmemiz var. Ankaragücü’nde bir ideali, hedefi var. Ankaragücü’nü daha da yukarıya çıkarmak istiyor. 2 yıllık bir projeyle geldi ve ilk yılını Süper Lig’e çıkararak tamamladı. Şimdi de ilk 10’da yer almak ve sonra da Avrupa hedefi var. Hocamız, satranç oynar gibi hamleler yapıyor. Bütün çalışmalarını böyle planlıyor. Hocamız İsmail Kartal ile sorunumuz yok. Hocamız da ısrarla söyledi."

YORUMLAR

  • 0 Yorum