Ankaragücü'ne FIFA'dan yasak gelebilir

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, 3 oyuncunun alacakları nedeniyle FIFFA ile sıkıntıları olduğunu ve sorunun çözülmemesi halinde ceza alabileceklerini söyledi.

Ankaragücü'ne FIFA'dan yasak gelebilir
06 Haziran 2020 - 08:56

Ekonomik olarak zorlu günler geçiren Ankaragücü'nde başkan Fatih Mert, FIFA'dan ceza söylentileriyle ilgili açıklama yaptı. Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, FIFA'da sıkıntılarının devam ettiklerini ancak çözüm için çalıştıklarını dile getirdi.

Başkent ekibinin eski futbolcularından Thomas Heurtaux, Alessio Cerci ve Lukasz Szukala'nın toplamda 4 milyon Euro'luk alacaklarından dolayı FIFA üzerinden kulübe ihtar çektiklerini ve karşılıklı görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Fatih Mert, 'Futbolculara olan ödemeler ile ilgil teklifimizi sunduk, çözüm arayışı içerisindeyiz' dedi.

Bu oyuncularla ilgili sorun çözülmezse FIFA'dan yeni ceza gelebileceğini belirten Fatih Mert, 'Çok yüksek meblağlarda olan FIFA dosyalarını aştık, bu 3 dosyada da futbolcularımız ile karşılıklı olarak görüşmelerimiz devam ediyor, anlaşmaya çalışıyoruz. Herhangi bir çözüm bulamazsak tabii ki transfer yasağı gelebilir' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 26 hafta sonunda 23 puanla 17. sırada yer alan Ankaragücü, ligde kalma mücadelesi veriyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum