Ankaragücü - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 10.  haftasında Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Ankaragücü - Trabzonspor muhtemel 11'ler
27 Kasım 2020 - 01:27 - Güncelleme: 27 Kasım 2020 - 02:19
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 10. haftasında Ankaragücü ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Eryaman Stadyumu'nda saat 19:30'da oynanacak karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Sarlija, Pazdan, Atila, Voca, Lukasik, Lobzhanidze, Alper, Bolingi, Borven

Trabzonspor: Uğurcan - Pereira, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Baker, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Afobe.

Eksikler

Ankaragücü: Diousse, Paintsil

Trabzonspor:  Trondsen, Hüseyin Türkmen, Yusuf Sarı

Takımların son durumu

Süper Lig'de 2 maçı ertelenen Ankaragücü, 7 karşılaşmada henüz galibiyet alamadı. Yalnızca 2 puan toplayabilen Ankara ekibinde son haftaki Göztepe yenilgisi sonrası teknik direktör Fuat Çapa ile yollar ayrıldı.

Abdulah Avcı 3 puanla başladı

Sezona beklentinin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor'da üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Newton ile yollar ayrıldı. Özellikte Kasımpaşa karşısında 3-1 öne geçmişken sahadan puansız ayrılmak, İngiliz teknik adamın sonu oldu. Milli arada Abdullah Avcı ile anlaşan bordo-mavililer, BB Erzurumspor maçında 3 puanla ayrılmayı başardı. Yeni teknik adamla beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor, Ankara'dan galibiyetle dönerek çıkış yakalamayı hedefliyor.

Trabzonspor 6-1 önde

Trabzonspor ile Ankaragücü arasında oynanan son 10 maçın 3'ü berabere biterken 6 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Ankaragücü ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum