Antalyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun beşinci haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Antalyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler
18 Eylül 2021 - 03:18 - Güncelleme: 18 Eylül 2021 - 22:36
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun beşinci hafta maçında Antalyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Antalya Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Güray Vural, Poli, Nuri Şahin, Milosevic, Gökdeniz Bayrakdar, Mukairu, Wright

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Montero, Necip, Rıdvan, Josef de Souza, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuay

Kaldığı yerden devam

Süper Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından olan Karagümrük, bu kez de ilk 2 haftada 4 puan toplamayı başardılar. İlk hafta Gaziantep FK'yı deviren İstanbul ekibi, sonrasında Rize'den 1 puanla döndüler. Ancak Karagümrük karşısında zorlanmalarına karşın sahadan tek golle galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 haftada 7 puana ulaştı.

Son lig maçında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşan ve yıldızlarının etkili oyunuyla 3-0'lık galibiyete uzanmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi'nde ise Dortmund'a mağlup olmalarına karşın ortaya konan mücadele taraftarları umutlandırdı.

Beşiktaş 6-2 önde

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan son 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Siyah-beyazlılar 6 karşılaşmayı kazanırken Akdeniz ekibi sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum