Antalyaspor'dan Nuri Şahin için Galatasaray cevabı

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, teknik direktör Nuri Şahin hakkında açıklamalarda bulunurken gündeme dair önemli sözler kullandı.

Antalyaspor'dan Nuri Şahin için Galatasaray cevabı
14 Nisan 2022 - 10:54 - Güncelleme: 14 Nisan 2022 - 13:13
Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk'ün seçim vaatlerinden biri haline gelen Nuri Şahin'in kulüpteki durumunu Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Sabah gazetesine anlattı. 

Şahin'e çok güvendiğini belirten Başkan Çetin, "Biz kendisine, bilgi ve birikimine, işine olan saygısına, futbol anlayışına ve vizyonuna güveniyoruz. Türk futbolunda artık yeni yüzlere, yeni anlayışlara, genç jenerasyona ihtiyaç var. Gittiğimiz yolun doğru olduğunu görüyoruz. Hocamız A takımın ve U19'dan en alt yaş grubuna kadar tüm takımlarımızın da başında. Futbolcularla iletişimleri konusunda en ufak bir sıkıntıya bile şahit olmadık" dedi.

''Hiçbir yere gitmiyor''

G.Saray'da başkan adayı Metin Öztürk'ün, seçilmesi halinde takımın başına Nuri Şahin'i getirmek istemesiyle ilgili soruya, "Nuri Şahin ile bizim 5 yıllık sözleşmemiz var. Hiçbir yere gitmiyor. Hocamızla projelerimiz var ve bunları gerçekleştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum