Antalyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler    

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 7. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Antalyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler    
02 Kasım 2020 - 03:20 - Güncelleme: 02 Kasım 2020 - 21:51
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 7. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.

Antalya Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Kudryaskov, Ersan, Naldo, Veysel, Gökdeniz, Nuri Şahin, Bünyamin, Mert, Podolski, Orgill

Fenerbahçe: Altay, Caner, Tisserand, Lemos, Gökhan, Gustavo, Ozan, Sosa, Pelkas, Valencia, Samatta.

Eksikler

Antalyaspor: Hakan Özmert, Serdar Gürler, Drole, Ribeiro, Eren Albayrak, Doğukan Sinik, Sidney Sam, Amilton

Fenerbahçe: Dirar, Perotti, Thiam

Takımların son durumu

Sezona iyi başlangıç yapmasına rağmen sakatlık ve cezalarla boğuşmak zorunda kalan Antalya ekibi, son 3 maçta yalnızca 1 puan alabildi ve teknik direktör Tamer Tuna ile yollar ayrıldı. Akdeniz ekibi, henüz yeni bir teknik adamla anlaşamadı. Abdullah Avcı ile Fenerbahçe maçından sonra imzaların atılması bekleniyor.

Kadıköy'de uykudan uyandı

Süper Lig'de ilk 6 haftada mağlubiyet almayan Fenerbahçe, son üç maçını da kazaran puanını 14'e kadar yükseltti. Son karşılaşmada 1-0 geriye düşmelerine rağmen Trabzonspor'u 3-1 ile geçmeleri ve ortaya konan performans dikkat çekti. Ayrıca maçtan sonra oyuncuların şampiyonluk şarkıları söylemesi de kenetlenmenin net bir işaretiydi.

Son 10 maçta eşitlik

Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 4 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Antalyaspor da 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum