Antalyaspor – Galatasaray iddaa tahmini

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında deplamanda Antalyaspor'a konuk oluyor. Antalyaspor - Galatasaray maçının iddaa tahminini değerlendirdik.

Antalyaspor – Galatasaray iddaa tahmini
01 Ağustos 2022 - 12:36 - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 - 12:21
Yeni sezona yeni teknik direktörüyle giriş yapan ekiplerden Galatasaray, ligin ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Nuri Şahin önderliğinde geçen sezon çok iyi bir ivme yakalayan Antalyaspor, bu sezon da ligin dikkat çekici ekiplerinden biri olmaya aday.

Galatasaray'da ise büyük değişimler yaşandı. Teknik direktörlük görevine Okan Buruk getirilirken, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakçı, Leo Dubois, Haris Seferovic, Fredrik Midtsjo gibi önemli transferlere imza atıldı. Henüz kadronun zamana ihtiyacı olmasına rağmen sarı-kırmızılı takım hücum organizasyonlarında ve saha içindeki hırsıyla gelecek için taraftarına umut verdi. Özellikle Seferovic, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün oyunun hücum yönünde Galatasaray'ın en tehlikeli isimleri olacak.

Nuri Şahin'in çalıştırdığı Antalyaspor, bu sezonda da özellikle iç saha maçlaırnda her rakibini zorlayacak güce sahip. Genç teknik adam pozitif futbola büyük önem veriyor ve bu da kırmızı-beyazlı ekibin hücum anlamında daha etkili olmasını sağlıyor. Kadroyu korumaya çalışan Antalyaspor'da Naldo ve Doğukan Sinik ayrılan en önemli iki isim oldu. Haji Wright'ın bonservisi alındı, aynı zamanda Çin ekibi DL Pro'da oynayan Sam Larsson önemli takviyeler olarak dikkat çekti.

Yeni sezonda beklentilerin büyük olduğu bu iki takımın maçında taraf bahsi riskli görülebilir. İki takımın da kazanması sürpriz olmayacaktır ancak sonuç ne olursa olsun, hücum zenginliği bol bir maç bizleri bekliyor. Bu da bol gol izlememize neden olabilir. Bizim tercihimiz 2,5 gol üstü olacak.

Antalyaspor – Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Antalyaspor ile Galatasaray 7 Ağustos Pazar günü karşı karşıya gelecek. 21:45'te başlayacak karşılaşmayı beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum