Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’e fırtına gibi başlayarak liderliğe oturan Galatasaray, ligin 4.haftasında Antalyaspor deplasmanına Opet Stadyumu’nda konuk olacak. Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
07 Eylül 2017 - 19:45 - Güncelleme: 07 Eylül 2017 - 21:41

Süper Lig’e fırtına gibi başlayarak liderliğe oturan Galatasaray, ligin 4.haftasında Antalyaspor deplasmanına Opet Stadyumu’nda konuk olacak.

Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Hafta içinde Samuel Eto’o’nun durumundan dolayı huzursuzluk çıkan Antalyaspor, tam kadro çıkacağı maçta lig lideri Galatasaray’ı Pazar akşamı saat 20.00’da konuk edecek. Halis Özkahya'nın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Kadro değişiyor

Yeni transferleriyle Süper Lig’e fırtına gibi giren Galatasaray, zorlu Antalya deplasmanına konuk oluyor. Pazar akşamı saat 20.00’da başlayacak maçta Galatasaray’ın teknik direktörü Igor Tudor, bu sezon ilk kez ilk 11’ini değiştirebilir. Sakatlığını atlatan Cezayirli yıldız Sophiane Feghouli ve 2 senelik aranın ardından Sarı-Kırmızılı formaya kavuşan Jason Denayer’in, zorlu 90 dakikaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Eyüpspor’a karşı oynanan hazırlık maçında bu sezon ilk kez süre alan iki oyuncu, Garry Rodriguez ve Serdar Aziz ile yer değiştirecek.

Antalyaspor sıkıntılı

Beto, Nasri ve Djorou gibi transferle lige giren Antalyaspor ise önemli bir takım içi huzursuzlukla çalkalanıyor. Kırmızı-beyazlı formayla üçüncü sezonuna giren dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto’o, yaptığı açıklamada takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Yönetim ve teknik ekiple sıkıntı yaşayan Kamerunlu efsane, lig lideri Galatasaray’a karşı oynanacak maçta ilk 11’de yer alamayacak. Akdeniz ekibinin yaptığı yeni transferlerinin tümünün, Galatasaray karşısında ilk 11’de olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum