Antalyaspor sezonu galibiyetle kapattı

Ligden düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'u konuk eden Antalyaspor, rakibini farklı mağlup ederek sezonu noktaladı.

Antalyaspor sezonu galibiyetle kapattı
02 Haziran 2017 - 22:15 - Güncelleme: 02 Haziran 2017 - 22:18

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'u ağırlayan Antalyaspor, rakibini 4-1 mağlup ederek sezonu üç puanla noktaladı. 

Antalya Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi öne geçiren isim 20. dakikada Jean-Armel Drole oldu. Ancak sadece 8 dakika sonra Serkan Bakan ile cevap veren misafir ekip skoru dengelemeyi başardı. İlk yarının son dakikalarında sahneye çıkan Zeki Yıldırım, 43'te takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. 

İkinci devrede de öne çıkan Drole, 56'da kendisinin ikinci, takımının da üçüncü golünü kaydetti. Maçın sonucunu belirleyen isim ise 71'de Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o oldu ve Akdeniz ekibi sahadan 4-1 galip ayrıldı. 

BU YÜZYILIN İLK GOLCÜSÜ

Gaziantep'te bu sezon ikinci lig maçına çıkan 2001 doğumlu Serkan Bakan, 21. yüzyılda doğup Süper Lig'de gol atma başarısı gösteren ilk futbolcu oldu. 

ETO'O KATKISI BU MAÇTA DA DEVAM ETTİ

Sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Antalya'da takımın son golünü kaydeden Samuel Eto'o, Kırmızı-Beyazlılar'ın ligde attığı son 15 golün 11'ini katkı verdi. Kamerunlu yıldız sekiz kez fileleri havalandırırken 3 de asist yapmayı başardı. 

ANTALYA 5. SIRADA NOKTALADI

Bu sezon Rıza Çalımbay yönetiminde başarılı bir performans sergileyen Antalyaspor, sezonu 58 puanla 5. sırada noktalamayı başardı. Gaziantepspor ise lige mağlubiyetle veda etti. 

Emre Okkay - Futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum