Antalyaspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 16. hafta maçında Antalyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Antalyaspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler
11 Aralık 2021 - 00:49
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 16. hafta maçında Antalyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Antalya Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Bünyamin, Ribeiro, Poli, Güray, Gökdeniz, Doğukan, Mukairu

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hugo, Edgar Ie, Denswil, Berat, Abdülkadir, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

Eksikler

Trabzonspor: Erce Kardeşler, Gervinho

Adana Demirspor: Crivelli, Ufuk Akyok, Harun, Hakan Özmert, Amilton

Trabzonspor 9'da 9 peşinde

Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup ederek sezona başlayan Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1, Giresunspor'u da 1-0 ile geçti. Sonrasında-0 geriye düşmelerine karşın Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak zirvenin ortağı olmayı sürdürdüler.

Ligin 5. maçında zorlanmalarına karşın Kasımpaşa engelini tek golle geçtiler. Ancak son hafta Konyaspor ile 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadılar. Ancak Beşiktaş'ın üst üste kayıplarıyla birlikte bir kez daha zirveye çıkma fırsatını yakaladılar. Kayserispor'u da deplasmanda 2-1 deviren bordo-mavililer, sonrasında Fenerbahçe, Göztepe ve Rizespor karşısında 3'te 3 yaparak en yakın rakibine 7 puan fark attılar.

Ligin 12. haftasında direkt rakiplerinden Beşiktaş'ı da mağlup ederek liderlik koltuğunda fazlasıyla rahatladılar.  Sonrasında ise önce Gaziantep FK'yı sonra Karagümrük'ü yenerek rakiplerinin de puan kayıplarıyla birlikte zirvede tek başlarına kaldılar. Geçen hafta ise Adana Demirspor'u 2-0 yenerek 8'de 8 yapmayı başardılar.

Trabzonspor 6-1 önde

Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynanan 10 maçta 3 kez beraberlik sonucu çıktı. Bordo-mavililer 6 mücadeleyi kazanırken Akdeniz ekibi sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum