Antalyaspor'un 'Scouting' başarısı Mukairu, PSV'nin radarında

Antalyaspor'un geçen sezon kadrosuna kattığı genç oyuncu Paul Mukairu, Hollanda ekiplerinden PSV'nin de transfer radarına girdi.

Antalyaspor'un 'Scouting' başarısı Mukairu, PSV'nin radarında
01 Haziran 2020 - 09:24

Antalyaspor'un Nijerya'dan keşfettiği Paul Mukairu, Avrupa'daki bazı takımların dikkatini çekmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Nijerya'nın FC Heart Akademisi'nden Antalyaspor kadrosuna katılan Mukairu, genç yaşına rağmen gelecekle ilgili olumlu sinyaller vermişti.

Bu sezon Antalyaspor formasıyla 26 maçta 4 gol atıp, 2 asist yapan 20 yaşındaki Nijeryalı oyun stili ile de dikkat çekiyor.

Avrupalı scoutların da radarına katılan Mukairu ile ilgilenen son takım, genç oyunculara yaptığı yatırımla tanınan Hollanda ekiplerinden PSV oldu. Antalyaspor'a gelmeden önce birkaç Fransız takımının da dikkatini çeken Mukairu için PSV'nin sezon sonunda bir teklif yapması bekleniyor. Tabii Avrupa'nın dikkatini çeken oyuncusunu Antalyaspor kolay kolay elden çıkarmak istemeyecektir. Ancak kırmızı-beyazlı ekibin mali açıdan da çok iyi olmadığı açık.

Antalyaspor'un, Mukairu için iyi bir bonservis alması halinde bu transfere izin vermesi sürpriz olmaz. Korona virüs salgınının transfer piyasasının nasıl etkileyeceğini henüz bilemediğimiz bugünlerde, Mukairu'nun geleceği için de beklememiz gerekecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum