''Arda, Alex'ten bile ötesi olur''

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki heyecan yaratan futbolcusu Arda Güler için eski antrenörü Erol Tokgözler'den iddialı sözler geldi.

''Arda, Alex'ten bile ötesi olur''
09 Mart 2022 - 10:58
Fenerbahçe'de 16 yaşında forma giymeye başlayan Arda Güler artık 17 oldu… Oyuna her girdiğinde farkını ortaya koyuyor... Öyle ki kadrodan çok, Arda Güler'in 11'de olup olmayacağı merak ediliyor. Son olarak Trabzonspor maçında tribünler oyuna girmesi için hep bir ağızdan onun adını haykırdı. Arda'yı, G.Birliği'nde forma giydiği dönemden antrenörü Erol Tokgözler, Fanatik gazetesine anlattı. İşte futbola adım attığı ilk günlerine tanıklık eden hocasının ağzından genç yetenek:

Ben Arda'nın Türkiye'de kalacağını çok düşünmüyorum. Arsenal ve Bayern Münih'ten teklifler olduğunu biliyorum. Her geçen maç bu takımların sayıları artacaktır.

''20-30 milyon çok sıradan kalır''

Arda için 20-30 milyon Euro'lar çok sıradan kalır. Onun için 'iyi futbolcu' demek yetmez. O özel ve problem çözen bir oyuncu. Fenerbahçe taraftarı için Alex'ten ötesi olabilir.

Top henüz ayağına gelmeden 2- 3 pozisyon sonrasını düşünüyor. 6, 8, 10… Üçünü de bir arada oynuyor gibi bir durumu var. Arda, gurbetçi olsaydı Mesut Özil gibi A Milli Takım'a almak mümkün olmazdı.

Genç yeteneği Arda'yı kaybetmek istemeyen F.Bahçe elini çabuk tuttu. Sözleşmesi 2023'te bitecek 17 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık imza attırdı. Resmi açıklama daha sonra yapılacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum