Arda Güler'den Fenerbahçe sözleri!

Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler, düzenlenen basın toplantısında transfer sürecini anlatırken, Fenerbahçe taraftarına da seslendi.

Arda Güler'den Fenerbahçe sözleri!
07 Temmuz 2023 - 14:04
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe taraftarına da seslenen Arda Güler, Real Madrid'i reddetmenin çok zor olduğunu dile getirdi.

Sarı-lacivertli ekipten ayrılışını değerlendiren genç oyuncu, ''Fenerbahçe'den ayrılmak duygusal açıdan benim için hiç kolay değildi, çok zordu. Real Madrid sizi çağırdığı zaman ve kulübünüze iyi bir para kazandıracağınız zaman bunu reddetmeniz çok zor. O yüzden Fenerbahçe taraftarını çok seviyorum, bana kırılmasınlar'' ifadelerini kullandı.

''Kiralık olarak gitmeyeceğim''

Kiralık olarak başka bir takıma gitmeyeceğini de söyleyen Arda Güler, ''Birçok önemli oyuncumuz var ama ben rekabete hazırım, Oynamak için geldim. Kazanmak istiyorum, bunun için her şeyi yapmak ve kendimi göstermek istiyorum. Kiralık gitmeyeceğim. Real Madrid'de kalacağım'' dedi.

''Real Madrid istediğinde konu kapanıyor''

Bir basın mensubunun Barcelona'nın da kendisini istediğini hatırlatması üzerine milli oyuncumuz ''Real Madrid sizi istediğinde konu kapanıyor'' yanıtını verdi.

Luka Modric'ten çok şey öğreneceğini de söyleyen Arda Güler ''Real Madrid tarihinde çok önemli oyuncular var. Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil... Bunlar hep benim aklımdaydı. Bu oyuncular gibi özel olmak isterdim. Şimdi ben de bu kulübün tarihinde yer almak istiyorum. Real Madrid'deki tüm oyuncular çok önemli ama Luka Modric benim için çok özel. Ondan çok şey öğreneceğim'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum