Arda Güler için çılgın teklif geldi! Para ikinci planda...

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in merak konusu oldu. Son olarak Galler maçında attığı muhteşem golle adından söz ettiren genç yetenek, transfer döneminin gözdesi durumunda. Sözleşmesinde 17.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan, parayı ikinci plana atan ve gelişimine devam edeceği bir kulübe gidebileceği konuşulan Arda için dünya devinin çılgın bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı ifade ediliyor.

Arda Güler için çılgın teklif geldi! Para ikinci planda...
20 Haziran 2023 - 10:35 - Güncelleme: 20 Haziran 2023 - 10:37
Ay-Yıldızlılar, Galler'i 2-0'la geçerken, oyuna sonradan giren oyuncularımızla sonuca gitmeyi başardık. İkinci yarınının başlarında teknik direktör Stefan Kuntz, Letonya maçında ilk 11'de oynattığı Arda Güler'i oyuna sürdü. Arda'nın oyuna girmesiyle Milli Takımımız, topa daha çok sahip oldu ve onun klas hareketleri, Samsun'daki futbolseverleri adeta mest etti.

Şık çalımları ve paslarıyla alkışları toplayan 18 yaşındaki yıldız, 80'de Orkun Kökçü'nün pasında sağ çaprazdan ceza sahasına girmeden kaleye baktı ve sol ayağıyla mükemmel bir vuruş yaparak, 4. Milli maçında ilk golünü enfes bir şekilde attı. Rakibin kalecisi Ward, sadece kaleye giden topun ağlara gitmesini izledi.

'Geleceğin 10 numarası'

A Milli Takım'ın 2-0 kazandığı Galler maçının ardından konuşan kaptan Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler'e övgüler yağdırdı, "Bu takım bir gün Arda Güler'e emanet olacak. Geleceğin 10 numarası. Maşallahı var. İnanılmaz bir yetenek. İnşallah bizi çok iyi temsil edecek." dedi.

'İnşallah böyle goller atmaya devam ederim'

Karşılaşma sonunda Arda, "Milli Takım'daki ilk golüm. Kaleye baktım vurdum, çok şükür güzel bir gol oldu. İnşallah ben de Alex, Hagi ve kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ağabey gibi böyle güzel goller atmaya devam ederim" yorumunu yaptı.

17.5 milyon euroya serbest kalıyor

Sadece Fenerbahçe'nin değil, Türk futbolunda geleceğin en büyük yıldızlarından biri olması ve Avrupa'ya damgasını vurması beklenen Arda Güler'in 2025'te bitecek sözleşmesinde 17.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunuyor.

18 yaşındaki futbolcuyu, birçok devin istediği konuşuluyor. Şu ana kadar gündeme gelen kulüpler; Ajax, Benfica, Napoli, Leipzig, PSG, Bayern Münih, Liverpool, Newcastle United, Milan, Borussia Dortmund, Arsenal ve Tottenham olmuştu.

Milan'dan çılgın teklif

İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden Tuttosport, Milan'ın Arda için resmen harekete geçtiğini yazdı. Haberde Kırmızı Siyahlılar'ın, Kanarya'yı ikna etmek adına ciddi bir teklif götüreceği iddia edildi.

Takas artı para

İtalyan devinin, kadrosunda yer alan forvetler Ante Rebic ya da Divock Origi'den birini Kanarya'ya önereceği ve ayrıca para teklifinde bulunacağı belirtildi. Arda'nın, geleceğiyle ilgili olarak son kararı kendisinin vereceği konuşuluyor.

Parayı ikinci plana atacak

Arda'nın, bu süreçte parayı ikinci plana atıp, kariyerini düşünerek, gelişimine devam edeceği ve daha büyük bir yıldıza dönüşebileceği bir takımı seçeceği ifade ediliyor.

Genç oyuncunun, bu hafta içi İstanbul'da, başkan Ali Koç ilebir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum