Arda Güler ilk 11'de olacak mı?

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz ile oynayacağımız maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Arda Güler ilk 11'de olacak mı?
21 Haziran 2024 - 23:56

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 F Grubu'nda Portekiz ile oynayacağımız maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İtalyan çalıştırıcı, Arda Güler'in Portekiz karşısında ilk 11'de oynayıp oynamayacağına dair gelen soruya önemli bir yanıt verdi.

Montella, Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında ''Cristiano Ronaldo inanılmaz bir oyuncu. Bir sezonda 50 gol atabilen bir oyuncu. Böyle bir oyuncuya sahip oldukları için zor bir maç olacağını söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.

Arda Güler 11'de oynayacak mı?

Arda Güler'in durumu hakkında da konuşan Montella, ''Arda'nın şut yüzdesi çok yüksek. Kaleyi gördüğü anda gol bekleyebiliriz. Böyle futbolcuları yönetmek benim için zor değil. Ufak bir yorgunluğu var. Yarın ilk 11 mi yoksa sonradan mı gireceğine beraber karar vereceğiz'' dedi.

Savunmada daha iyi olmaları gerektiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı ''Daha iyi bir defansif duruşa sahip olmalıyız. Bunu sağlamak da forvetlerimizden başlıyor. Defansif anlamda iyi olduktan sonra ofansif oyuncularımızın ne kadar iyi olduğunu zaten biliyoruz. Gürcistan maçında biz 22 şut attık onlar 12'' şeklinde konuştu.

Türkiye - Portekiz maçı ne zaman

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu 2. hafta maçında 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - Portekiz maçı 19.00'da başlayacak ve mücadele canlı olarak TRT ekranlarından yayınlanacak. A Milli Takım, gruptaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup etmişti. Portekiz ise ilk maçında Çekya karşısında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum