''Arda Güler tam bir çatlak!''

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, milli oyuncumuz Arda Güler'in performansından etkilendiğini İspanyol basınına anlattı.

''Arda Güler tam bir çatlak!''
17 Ekim 2023 - 10:54
Arda Güler'in sakatlığını atlatıp yeniden antrenmanlara dönmesi Real Madrid cephesinde büyük sevince neden oldu. Arda Güler ile özellikle Luka Modric ve Tonis Kroos yakından ilgileniyor. Alman yıldız Kroos, Arda Güler'in antrenmanlarda yeteneklerini sergilemesi karşısında adeta büyülendi.

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre Real Madrid ile yeniden antrenmanlara dönen Arda Güler, yetenekleriyle Alman yıldız Tonis Kroos'u büyüledi. Sakatlığını tam olarak atlatan ve Real Madrid ile ilk maçına çıkmaya hazırlanan Arda Güler, antrenmanlarda gösterdiği etkili performans ile Toni Kroos'un dikkatini çekti.

Alman yıldızın Arda Güler'in yeteneği karşısında "Bu adam bir çatlak, 18 yaşında bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor." dediği öne sürüldü. Haberde "Arda Güler henüz 18 yaşında ve muazzam bir potansiyele sahip. Geleceğin Real Madrid'ine liderlik edecek oyunculardan biri olarak görülüyor. Toni Kroos onun en büyük destekçisi." ifadelerine yer verildi.

Kroos: ''Arda Güler öğrenmek istiyor''

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, Einfach mal Luppen podcast'inde Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tonis Kroos, Arda Güler'in yaşına göre antrenmanlarda oldukça iyi performans sergilediğini ve sürekli olarak yeni şeyler öğrenmek istediğini ifade etti.

Kroos, "18 yaşındaki birçok oyuncu zaten çok iyi olduğunu düşünür ve tavsiyeye ihtiyacı olmadığını düşünerek tavsiyeden uzak durur. O ise tam tersi. Bunu nasıl yaparsınız? Antrenmanda size alçakgönüllülükle soruyor. Bu zihniyete sahip. Öğrenmek istiyor." ifadelerini kullandı. (Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum