Arda Turan'dan Galatasaray ve şampiyonluk sözleri

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Bodrumspor galibiyetinin ardından konuşurken, Galatasaray'ın şampiyonluğu ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Arda Turan'dan Galatasaray ve şampiyonluk sözleri
01 Haziran 2023 - 00:13
Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. tur ilk maçında Bodrumspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Arda Turan kazandıkları için mutlu olduklarını söylerken, Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunu da değerlendirdi.

Aldıkları galibiyetle ilgili konunşan genç teknik direktör ''Bu skor, Bodrum’da çok avantaj sayılmaz. Futbolu doğru oynamazsan, maçlar nerelerden nerelere dönüyor... Önemli olan her anını her saniyesini doğru oynamak. Oyuncularımı özellikle Sakarya'dan sonra tebrik ediyorum çok muhteşem mücadele ettiler. Yaş ortalamamız yüksek olmasına rağmen muhteşem mücadele ettiler. Bugün rotasyon yaptım, aslında yapmadım, onlar da takım için mücadele ettiler. İnşallah Bodrum’da kazanan taraf olup tur atlamak istiyoruz'' dedi.

Galatasaray'ın Süper Lig'deki şampiyonluğunu da değerlendiren Arda Turan, ''Dursun Başkan nezdinde, Erdem ağabey nezdinde, bütün takımı tebrik ediyorum. Galatasaray benim en büyük yuvam, kalbimin gerçek sahibi, o yüzden çok sevindik. Emeklerinden dolayı ve bize yaşattıklarından dolayı da çok teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum